פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים יצרתי רשת בין שני המחשבים בביתי אבל שאני מנסה ליצור תיקיה משותפת אז אני לא מצליח לראות אותה במחשב אחד ובמחשב השני כן .... למה זה???????? מה עושים?????. תודה...
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים אם אתה רושם בחלון של תיקייה כלשהי\\IPכאשר אתה מחליף את הIP בכתובת הIP של המחשב השני, אתה רואה את התיקיות של המחשב השני?
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים מחבר לא ממש הבנתי את כוונתך אבל אני עושה כפתור ימיני על תיקיה ואז שרינג בנטוורק ואז אני רואה את התיקיה ב -my network places במחשב אחד ובשני לא...
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים כנס לתיקייה כלשהי במחשב שלא רואה את התיקיות המשותפות של המחשב השני, וכתוב בשורת הכתובת:\\IPכאשר אתה מחליף את הIP בכתובת IP של המחשב השני. האם לאחר שאתה עושה את זה אתה רואה את רשימת התיקיות שמשותפות במחשב השני? או שאתה מקבל הודעת שגיאה כלשהי? ואם אתה מקבל הודעת שגיאה, מה תוכנה?
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים מחבר הכנסתי לו \\IP והוא רושם שוינדוס לא יכול למצוא \\ip ץלבדוק שגיאות כתיב ולנסות שוב או לנסות ללחוץ התחל וחיפוש...
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים אני לא חושב שהבנת אותי, במקום לכתוב IP, תכתוב את הכתובת IP המספרית של המחשב השני, לדוגמא\\192.168.0.7
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים מחבר מה זה בדיוק ip ומהזה דיפולט גטווי ... מה מטרת כל אחד מהשניים???????...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.