עבור לתוכן

עד כמה חשוב לבחור ספק עם חיבורי SATA POWER?

Featured Replies

פורסם

פעם ראשונה שאני בונה מחשב עם SATA ומישהו אמר לי שאני צריך לבחור ספק מתח עם יציאה מיוחדת ל - SATA ואולי אפילו ל - PCI-EXPRESS

האם ע"י ספקים ישנים יותר ללא יציאות יעודיות אני מתפשר על משהו?

תודה

פורסם

לפי כמה שאני יודע , ואני יודע הרבה , ממש לא . אני קיבלתי ביחד עם ההארד דיסק SATA החדש גם שנאי ממולקס לחיבור החשמל החדש של SATA . ככה שממש לא נראה שתהיה לך בעיה . מה קשור בכלל PCI-E לספק לעזאזל ??? למה הם קשורים המוכרים האלה ??? סתם מנסים לדחוף לך דברים .

פורסם
  • מחבר

ואם אני קונה דיסק OEM - מה אני צריך כדי לחבר אותו לספק בלי יציאת SATA ?

פורסם

במקרה הכי גרוע אתה קונה כבל ב5 שקל, אין סיבה להקדיש לזה הרבה מחשבה

פורסם
  • מחבר

קשה לברור בין הדברים החשובים לכל ה - BULLSHIT שמנסים לדחוף כדי לשלם יותר :)

פורסם

עם אתה קונה מחשב עם 775 אתה צריך ספק עם 24 פינים בכבל הראשי.

כבל SATA אתה צריך אם לכונן הקשיח שלך אין חיבור רגיל (רק ל-WD יש בד"כ).

פורסם

תאמת להיטאצ'י יש תמיד , ודווקא WD מביאים חלק לא קטן בלי חיבור חשמל רגיל. בכל מקרה ברוב המקרים תקבל מתאם כזה עם לוח האם.

פורסם

לא יהיה לך , אני מוכר לך את שלי בעשרה שקלים לא חדשים .

קשה לברור בין הדברים החשובים לכל ה - BULLSHIT שמנסים לדחוף כדי לשלם יותר :)

מתאמצים :nono:

פורסם

עם אתה קונה מחשב עם 775 אתה צריך ספק עם 24 פינים בכבל הראשי.

רוב אם לא כל הלוחות שיש ל775 עדיין משתמשים ב20pin+4pin aux נפרדים.

לWD היטאשי וMaxtor יש חיבורי מתח רגילים, בנוסף למתח החדש של הSata, רק לסיגייט אין וחבל.

איזה ספק אתה מעוניין לקנות בכלליות?

פורסם

לא 20 PIN נפרדים אלא אפשר לחבר את הכבל הרגיל על החיבור החדש - פשוט זה לא יושב על הקליפס (ונשארים 4 שקעים פנויים), בכל מקרה יש גם מתאמים.

לגבי ההצהרה שלך על החברות ולמי יש מתח רגיל ולמי לא - אתה טועה , זה לפי קריזות , גם WD מגיעים בחלק מהדיסקים שלהם בלי מתח רגיל (לא לפי דגם אלא חלק כן חלק לא).

אז בבקשה ;)

פורסם

מתוך איזה 20 דיסקים של WD SATA בגדלים של 80-200 גיגה שהתקנתי לא ראיתי אחד בלי חיבור חיבור מתח סטאנדרטי.

לסיגטייט אין בשום הרדיסק, לפי האתר שלהם, לWD ולMaxtor לפי האתר יש בכולם, לפחות בדגמים הרגיליים, לא בדקתי בקשר לרפטורים וכו'.

פורסם

אני לא ארחיב על זה פה , אבל את ה 20 שלך אני רואה בערך ביום אחד ;) אני יודע מה אני אומר ומה אני רואה - אין מה להתווכח.

פורסם
  • מחבר

מתוך איזה 20 דיסקים של WD SATA בגדלים של 80-200 גיגה שהתקנתי לא ראיתי אחד בלי חיבור חיבור מתח סטאנדרטי.

לסיגטייט אין בשום הרדיסק, לפי האתר שלהם, לWD ולMaxtor לפי האתר יש בכולם, לפחות בדגמים הרגיליים, לא בדקתי בקשר לרפטורים וכו'.

בדקתי את הרפטור שלי - יש חיבור SATA וחיבור מתח של ATA עם 4 פינים

הוראות היצרן אומרות שאם משתמשים בכבל SATA מיוחד של WD שנקרא Secure Connect (מומלץ) אז יש צורך לחבר את חיבור המתח בעל 4 הפינים.

אם משתמשים בכבל SATA סטנדרטי, אז הוא יספק גם מתח, ובמקרב זה *אסור* לחבר את חיבור המתח 4 פינים לספק.

טוב, אז עכשיו אני מבולבל לגמרי...למה WD ממלליצים להשתמש בכבל שלהם וגו בכבל מתח ישן?

אין לי את הכבל שלהם (קניתי OEM) אז מה אני מפסיד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים