פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים שאלו את השאלה הזאת לפחות 5 פעמים בדיון על הדמו של NFSU2. לא היה עדיף לרשום ב 2 אותיות: "כן"?
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים לא היה עדיף לעשות חיפוש קצר לפני פתיחת ת'רד? גם שכחתי את התאריך המדויק , אני לא ינחש תאריך וירשום לו... :
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים מחבר תאריך יציאה בעולם: 15/11/2004מאת vgames אתם רואים למה אני רוצה בוודאות?יש אומרים שב-9 בטוח!!ויש כאלה ב 17 או 19 והנה הוא אומר ב 15 אז אני כבר לא יודע מתיבטוח זה בנובמבר אבל.. ;D
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים חבר שלי אמר שאמא שלו ראתה שהמשחק כבר יצא בארה"ב....אז הוא בטח יגיע בקרוב...
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים חבר שלי אמר שאמא שלו ראתה שהמשחק כבר יצא בארה"ב....אז הוא בטח יגיע בקרוב...אז ככה אם הוא היה בארצות הברית...הוא היה גם פה..היום עם עידן האינטרנט..זה יצא שעתיים לאחרי..!!...מי שזוכר..שNFS-U...יצא שנה שעברה...הוא הגיעה לאינטרנט יומיים לפני..נקווה שככה זה יהיה...ושהBIT TORRENT שלי יוריד כמו תמיד...(על 120-150)
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים אז אמא שלו התבלבלה וראתה כנראה רק את הפוסטריםהתאריך הרשמי הינו 16/11אך מי שהזמין ב PreOrder, מקבל ב 9/11. לכן מתייחסים לתאריך הזה כתאריך יציאתו של המשחק...
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים חברה.... היא ראתה את זה בחנות מחשבים וקנתה לו את זה... עוד היום הוא התכתב איתה במסנג'ר והיא שלחה לו תמונה של העטיפה של המשחק על רקע השולחן שבמשרד שלה שם...(בישקתי ממנו לשלוח לי כדי להראות לכם אבל הוא לא יודע לשלוח קבצים במסנג'ר, רק לקבל לצערי....)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.