פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים רציתי לדעת אם זה מארז איכותי ומאד מאד חשוב - לא מרעיש כמו תחנת כחבנוסף - מישהו קנה אותו עם הספק 400W משולב - האם זה ספק איכותי של TT או סתם משהו שזרקו בפניםתודה
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים נשמע לי מוזר שThermalTake Tsunami לא חושב שהם מייצרות אותו ספק...אבל אם כן זה מצויין בשבילי.
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים מחבר אני מדבר על זה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=7085
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים אחלה מארז עשוי אלומיניום,איורור מעולה,מסילות לכונניםאבל הספק שבא איתו לא משו הוא לא ג"נרי אבל די חלש בריילים באשר לרעש לפי האתר של tt עוצמת הרעש היא 21dba שזה שקט מאודאגב יש גם תמארז הזה אם חלון[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים אני לא הייתי מאמין שTT היו שמים את השם שלהם על ספק ג'נרילמה סתם לזרוק שטויות?ספק טוב שיחזיק את מרבית המערכות האיכותיות כיום
פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים אני לא הייתי מאמין שTT היו שמים את השם שלהם על ספק ג'נרילמה סתם לזרוק שטויות?תבדוק תראיה דחוףאבל הספק שבא איתו לא משו הוא לא ג"נרי אבל די חלש בריילים ספק טוב שיחזיק את מרבית המערכות האיכותיות כיוםעל מה אתה מתבסס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.