עבור לתוכן

חיזבאללה: החדרנו מזל"ט לשמי ישראל

Featured Replies

פורסם

חחח תצפיות של נ"מ עלק, אף אחד לא עומד בחוץ עם משקפת ומסתכל בשמיים מסתמכים על מכ"ם. ובקשר לגילוי כל הגליל זה גבעות, לכן המכ"ם שולח פעימה גובהה יחסית, מזלט שיטוס בגובה נמוך לא יקלט ע"י המכ"ם.

• תגובות 54
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גלקסי שיעוף בגובה 50 רגל (בערך 20 מטר... ואפילו יותר) לא יקלט ברדר. אתם רוצים שטיסן יקלט? המזל"ט שלהם לא הייה הרבה יותר גדול מחסידה...

פורסם

הכל תלוי באיזה מכ"מ משתמשים אם הוא יעוף מעל הים גם בגובה של 3 מטר הוא יקלט כמו גדול, והוא מאוד גדול ;D

המכ"ם של חיל הים מיודע לגילוי ספינות, לכן הפעימה שלו מאוד נמוכה.

פורסם

חחח תצפיות של נ"מ עלק, אף אחד לא עומד בחוץ עם משקפת ומסתכל בשמיים מסתמכים על מכ"ם.

אם אתה אומר.. אני אמסור את זה לתצפיתני הסטינגר במוצב שלי, נראה מה יהיה להם להגיד.

פורסם

אם הצבא מבזבז על דברים כאלה אנשים זה טיפשי. בכל מקרה סטינגר לא ינעל על מזל"ט בחיים. אז צלף פשוט רגיל עדיף כבר.

פורסם

האמת שאני בכלל דיברתי על תצפיתני אוויר... זה אנשים שיושבים בחמ"ל זה או אחר ומסתכלים מלמעלה על חלקים מסויימים בגבול...

הייתי נותן יותר פרטים אבל אני לא בטוח כמה פרטים מותר לספר...

קיצר זו האחריות שלהם לגלות את זה כי הם על שטח קצת יותר גדול מתצפיתני סטינגר...

ובכל מקרה אני חושב שהיו מקפיצים מטוס לחסל מזל"ט... הכי בטוח...

ועוד דבר... אכן הודיעו שהוא יכול לשאת עליו 40 קילו... אבל גם הודיעו שהוא לא יכול לעבור מרחק גדול מידי... כלומר שלערים הממש גדולות הוא לא יגיע...

פורסם

ואם הוא כן יגיע לערים גדולות, אז מה, הוא יחסל את כול העיר? מה זה קשור :kopfpatsch:

גם עם הוא יתפוצץ לתוך חדר אוכל בקיבוץ הוא יהרוג הרבה אנשים!

פורסם

אני לא חושבת שלפלסטינאים יש את הטכנולוגיה להגיע לרמת דיוק כזאת...

פורסם

הם גם יכולים להכניס מחבל לחדר אוכל של קיבוץ ולהרוג הרבה אנשים!

ההבדל זה שמזל"טים עולים להם הרבה כסף ויש יותר סיכויים שלא יעבדו...

מחבלים לעומת זאת זה כוח עבודה זול...

פורסם

נכון אבל מזל"ט אתה יכול לרסק לכנסת, לקריה, לשגרירות זרה. 40 קילו של סמטקס יעשו בו גדול.

לא יזניקו מטוס לטפל במזלט, המכ"מ שלו לא בטוח שיאתר אותו, וקשה יהיה לו לרדוף אחריו בגבעות של הגליל. אולי מסוק :|

פורסם

רק תחשוב על המרחק שהוא צרייך לעבור כדי לנחות בקריה או באחת השגרירויות (כולן כמעט בת"א אגב). זה לא נהריה, זה ת"א. כמות הדלק שהוא יצטרך כדי לעבור את המרחק הזה היא עצומה וזה יכביד על הטיסן המפגר הזה שהבבונים האלו הרכיבו עם ידיים הצומחות מפי הטבעת. אי אפשר יהיה אז לחבר אליו חומר נפץ, אלא אם יהיה להם השכל להשתמש באנרגיה סולארית שמצויה באיזורינו בשפע. אבל קשה לי להאמין שיש להם את השכל :smile1:

פורסם

איראן לא בבונים, טילים בליסטיים, תוכנית גרעין, צבא מודרני יחסית.

פורסם

אבל הם לא יעיזו לעשות כלום כי הם יודעים שארה"ב (אם לא כל העולם) יכנסו בהם. לכן אם הם רוצים פעולות נגדינו, רוב הסיכויים שהם יעשו זאת בדרכים קטנות, פחות מתוחכמות אם כי מלוכלכות ודרך החיזבללה, כדי לא למשוך תשומת לב ולאשר את הקשר בין השלטון האיראני לבין החיזבללה. זה נקרא "לטפטף" שמן למדורה (להפריד מלהוסיף).

פורסם
  • מחבר

מישהו מכאן באמת הטיס טיסן או מזל"ט?

בשביל לעבור כזה מרחק הוא יצטרך כמות דלק עצומה,צריך לאזן את הדלק.

והדלק כבד מידי אני יכול להתערב שהוא יצטרך מסלול המראה עצום!!!

ואם הוא בכלל יעלה הוא ימשוך אף בגובה של 5 מטר.

ככה שאין מצב שהוא יגיע לתל אביב,ואם כן שזה אפשרי אבל הוא יוכל לקחת איתו כמות נפץ קטנה ביותר.

ויש ספק שהמנוע יתחממם יותר מידי ויסגר באויר,ויש עוד אלפי סיכונים.

הם בטוח מעדיפים לשכנע איזה פוץ בן 15 להתאבד תמורת אלף שקל ו70 בתולות :lol:

פורסם

לאיראנים יש מזלטים עם טווח של 1000 ק"מ, לא עליהם מדובר, אבל לך תדע מה יגיע עוד לחיזבאלה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים