פורסם 2004 בנובמבר 820 שנים מחבר שיחקתי 5 שעות רצוף בדבר הזה נראה לי משחק ממכר לאלה משחק גדול!!! גראפיקה דיי מעפנה אבל בהתחשב שזה המנוע של WC3 אז נסלח להם...
פורסם 2004 בנובמבר 820 שנים נכנסתי היום לworldofwarcraft.com (האתר של וורלד אוף וורקראפט) ולא היה שם לינק להורדה או משהו כזה, מה קרה?
פורסם 2004 בנובמבר 820 שנים נכנסתי היום לworldofwarcraft.com (האתר של וורלד אוף וורקראפט) ולא היה שם לינק להורדה או משהו כזה, מה קרה?תוריד את הקובץ הזה , ואז תתחיל להוריד תמשחק .משחק גדול!!! גראפיקה דיי מעפנה אבל בהתחשב שזה המנוע של WC3 אז נסלח להם...מה ?! מאיפה הקרצת את השטות הזו ?! O_O
פורסם 2004 בנובמבר 820 שנים מחבר תוריד את הקובץ הזה , ואז תתחיל להוריד תמשחק .מה ?! מאיפה הקרצת את השטות הזו ?! O_Oזאת לא שטות זאת עובדה,זה המנוע של WC3, הוא עבר כמה שיפורים אבל עדיין מאוד מוגבל.LOLבמנוע של ווארקראפט יש אולי 10 פולינג לדמותבמשחק כן המנוע זה משהו אחר, הגדילו בהרבה את כמות הפוליגונים אבל זהו עדיין מנוע פרמיטיבי מאוד ביחס למשחקי RPG שיש כיום, הגראפיקה ביינונית ביותר. אבל העולם שהם יצרו מאוד מרשים.
פורסם 2004 בנובמבר 920 שנים היום דווקא יש תהרשמה ולא אתמול, אני מוריד ד"א כמה זמן אתם אומרים יתנו לנו לשחק? :s05:
פורסם 2004 בנובמבר 920 שנים הההההההההההההה אחרי שהורדתי בערך כ שעות4.5 מ FILEPLANET זה עושה CRC אבל אני חושב שיש לי מזל ושה WINRAR תיקן כי אם
פורסם 2004 בנובמבר 1020 שנים מחבר הההההההההההההה אחרי שהורדתי בערך כ שעות4.5 מ FILEPLANET זה עושה CRC אבל אני חושב שיש לי מזל ושה WINRAR תיקן כי אם אל תמחק!!! תפתח עם winzip 9 הורדתי בגלל זה פעמיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.