פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים אני יושב באייסיקיו ומדבר עם חבר שליפתאום , אני מקבל 200 הודעות רצוף ממנו/דרכו"המחשב שלך נפרץ יא מניאק , כדי לך להתחיל לפחד"עברתי ל skypeןקבלת גם שם הודעות מסוג זה"תפרמט את המחשב" "המחשב שלך מת""האגנות שלך לא יעזרו" - (שגיאות כתיב)זה מוכר למישהו?
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים אם שלחו לך הודעות כנראה שהם לא יכולים לעשות יותר מזה, אחרת כבר היו עושים.אם לא התקנת SP2 ואין לך פירוואל כנראה מדובר על הודעות המגיעות דרך שירות המסנגר בוינדוס, אם היית מצלם את ההודעה הייתי יכול להגיד לך בודאות.בכל מקרה תמיד טוב שיש איזה firewall לעצור ילדים משועממים שרק עכשיו גילו שאפשר לעשות net send ולשלוח לאנשים הודעות.
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים יכול להיות שפרצו אלייך ומנסים להפחיד אותךסרוק אם TDS:http://www.diamondcs.com.au/tds/downloads/tds3setup.exehttp://tds.diamondcs.com.au/index.php?page=updateבנוסף תסרוק דרך פה:http://us.mcafee.com/root/mfs/default.asp?cid=9435http://housecall.trendmicro.com/housecall/start_corp.aspמדובר בהודעות קופצות שאתה צריך ללחוץ OK/אישור ורשום בכותרת MESSENGER SERVICE?
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מחבר יש לי SP2ויש לי פיירוול של norton anti-virusההודעות הגיעו דרך האייסיקיו והסקייפייש לי אותם ב historyשכחתי לציין גם שגם חבר שלי קיבלת אותםממש ברגע זה קיבלתי משום מה קובץ exeבשםתפתח תראה איזה יופי.exeיש טעם להתקשר לאינ' זהב?
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מחבר זה בסדראני לא הולך לפתוח את זההשאלה היא מה זה בדיוק (לא הקובץ..), ואיך אני מתגונן מפני זהאו מאתר את הכתובת שלהם ודופק להם מכות
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים השאלה היא מה זה בדיוק , ואיך אני מתגונן מפני זהסביר להניח שזה קובץ שאם תריץ יוכלו לפרוץ אלייך למחשב,איך להתגונן? למחוק או לא להריץעריכה : אני יכול לאתר לך את זה פחות או יותר אם תשלח לי את הקובץשלח לי הודעה פרטית אם אתה מעוניין
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מחבר אפילו לא שמרתי את הקובץ על המחשבאם הם ישלחו אותו עוד פעם , אני אעשה כדבריךהבדיקה של ה tds לא העלתה דבראני גם אשלח דוא"ל לabuse של א. זהב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.