פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים אני מעוניין בחבילת אינטרנט של WOW, שתהיה הכי זולה (וכמובן הכי איטי).יש לי כבר כבלים 1.5MB בבית, אבל אני מעוניין לעשות גם חשבון אינטרנט נוסף ב-ADSL שישמש לשיתוף קבצים בתוכנה BITORRENT.הלכתי לאתרים של הספקים, אבל המחירים שם ממש מבלבלים, לא כותבים שם אם במחיר כלול גם התשלום לבזק.לא איכפת לי שזאת תהיה החבילה של ה-256K, העיקר שהחבילה תהיה הכי זולה.ובבקשה אל תתחילו להגיד לי להתקשר לספקים ולברר, אם הטלפון לא היה מנותק אז הייתי מתקשר בעצמי.
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים נראה לי שאתה השתגעתלאן הגענו תגיד לי שאנשים עושים שתי חיבורי אינטרנט רק בשביל שה UPLOAD לא יפגע להם בחיבור ?!?!?!?!?!?!
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים מחבר אני חבר מאוד פעיל בקהילת ביטורנט אמריקאית מסויימת, אני אוהב לתרום את החלק שלי שם ולשתף קבצים כל הזמן.הדרך הכי טובה לעשות את זה היא לשים מחשב על חיבור נפרד מזה שאני משתמש בו למשחקים ברשת וגלישה באינטרנט, כך הפעילות שלי על המחשב לא תיפגע בגלל שה-BT מאטה לי את המחשב ואני גם תורם עוד יותר לקהילה ההיא.וזה בטח רק 60-70 ש"ח יעלה לי החיבור החדש, כי אני רוצה את החיבור הכי "איטי" (ADSL כמובן), אז הוא יצא גם ממש זול (בהתחשב בזה ש-750K עולה רק 100 ש"ח בחודש, אני בטוח שיש בהרבה יותר זול מזה).אז לא איכפ לי לבזבז עוד 60-70 ש"ח על הנושא הזה.
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים מחבר 79 "ח :s05:הקדשתי לזה מחשבה נוספת, ומעל ל-60 ש"ח זה באמת טיפה יותר מדי.אי אפשר ב-ADSL להשיג משהו ב-50 ש"ח שהוא אינטרנט מהיר?ד"א: יש לי כבר חיבור אחד של כבלים בבית, אפשר לעשות שניים?
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים בטח, משתמש חדש ולקוח חדש דנדש ! ואין ב50 ש"ח ספק + תשתית אפילו 256 79 ש"ח זו הצעה הוגעת נראה לי - תתקשר לבזק תשאל כמה הם רוצים על באנדל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.