פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים עכשיו אני פותח את המוזילה פייר פוקס ומגלה שכל המועדפים שלי נמחקו!what the f*ke should i do?
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מחבר לא עשיתי כלום!!! אתמול זה היה עדיין ואז כיביתי את המחשב ועכשיו זה נמחק.... לא מבין מה זה החרא הזה!
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מחבר http://www.mozilla.org/products/firefox/איפה שרשום Free Download...... Firefox Setup 1.0PR.exe
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים תעבור לmaxthon, הרבה יותר טוב www.maxthon.com תאמין לי לא תצטער. אפילו שזה מבוסס על IE זה הרבה יותר מאובטח.
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים תחפש פה:C:\Documents and Settings\"UserName"\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\"RandomString"ותחפש קובץ בשם BOOKMARKS.htmlיש שם משהו?וMAXTHON הוא נחמד,אבל בגלל שהוא מבוסס על IE, יש לו את כל בעיות האבטחה שלו.
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מחבר תחפש פה:C:\Documents and Settings\"UserName"\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\"RandomString"ותחפש קובץ בשם BOOKMARKS.htmlיש שם משהו?.כן[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מחבר לא...... :'( :'( :'( הם לא שם... אין שם כלום.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'([attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מצטער, בנאדם,אין לי איך לעזור לך.תנסה ללקט את המועדפים מחדש.רק תגבה את הקובץ.זה קרה לי פעם, עם הפיירפוקס, ופעם עם הIE,צריך לגבות את המועדפים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.