פורסם 2002 ביוני 423 שנים אני מבקש מכל מי שמתלונן על הRADEON שלו (וכאלו לא חסרים)שיציין אם הוא מדבר על הרקולס או גיגהבייט בכדי שנבין אם הבעיה היא בהרקולס או בשבב עצמו.בגלל התלונות האלו הקפאתיאת הקנייה של הגיגהבייט
פורסם 2002 ביוני 423 שנים לפני מה שאני הבנתי (אין לי RADEON....עדיין....) הבעיות הם בעיקר בכטיסים של הרקולס. למידע נוסף:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=383
פורסם 2002 ביוני 423 שנים מחבר בלי שמועות. רק מי שיש לו תלונה ויש לו את הכרטיס שיציין אם יש לו הרקולס או גיגהבייט!
פורסם 2002 ביוני 423 שנים יש סידרה מסוימת של הרקולסים שבאה עם ביוס דפוק, רק איתם יש את הבעייה. הרקולס הבטיחו שעד סוף החודש ישוחרר ביוס שמתקן את הבעייה.לעומת זאת לי יש כרטיס של הרקולס שעובד נפלא (פשוט מסידרת ייצור חדשה עם ביוס תקין).אם אתה רוצה לדעת איזה סדרות לא תקינות הן אלו, ואני מצטט:Note: This bios is only valid for cards with the following serial numbers: 631 5058891 631 5058888 תדבר עם OZIO או 6KWAR, להם יש את הכרטיס עם הביוס הלא תקין, לי יש את הכרטיס מהסידרה התקינה...
פורסם 2002 ביוני 523 שנים אל תיגע ב ATI אים אתה רוצה לשחק בצרובים כי תיצטרך להוריד פצים לעבוד עים ה ATI והפצים לא עובדים עים צרובים.רק NVIDIA.......ו ואני ממליץ על TI4200VIVO של SPARKLE יש לU דו מימד מדהים...WWW.SPARKLE.COM.TW
פורסם 2002 ביוני 523 שנים מחבר ו ואני ממליץ על TI4200VIVO של SPARKLE יש לU דו מימד מדהים...רק בעיה קטנה ,הוא לא קיים בארץ
פורסם 2002 ביוני 523 שנים אל תיגע ב ATI אים אתה רוצה לשחק בצרובים כי תיצטרך להוריד פצים לעבוד עים ה ATI והפצים לא עובדים עים צרובים.רק NVIDIA.......ו ואני ממליץ על TI4200VIVO של SPARKLE יש לU דו מימד מדהים...WWW.SPARKLE.COM.TWשטויות - אני מריץ מעל ל 30 משחקים והכל עובד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.