פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים אחרי הרבה נסיונות הבנתי מה הבעיה ב USB שלי... הוא פשוט לא מזהה התקנים שאין להם מקור כוח עצמאי (כמו מצלמות אינטרנט וכו')אז איך אני מתקן את הבעיה הזאת וממה היא נובעת...?
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים אחרי הרבה נסיונות הבנתי מה הבעיה ב USB שלי... הוא פשוט לא מזהה התקנים שאין להם מקור כוח עצמאי (כמו מצלמות אינטרנט וכו')אז איך אני מתקן את הבעיה הזאת וממה היא נובעת...?יכול להיות שנדפק משהו בלוח אם ואז לא מספק מתח לכניסת USB...
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים חפש בביוס אופציה של מתח ל-USB בו אתה יכול לקבוע שזה יהיה +5V או +5V VBS ושנה את זה לאופציה השניה (רוב הסיכויים שזה על VBS ואתה צריך לשנות את זה ל-5V רגיל)
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מחבר במקרה שלי זה לא משנה ניסיתי את כל החיבורים וזה לא עבד...סתם שאלה מה ההבדל אם אני מחבר את זה ללוח או ל האב???
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מחבר בדקתי בביוס ואין לי אפשרות כזאת לא מצאתי שום דבר קשור או דומה לזה...מה לעשות...?
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים במקרה שלי זה לא משנה ניסיתי את כל החיבורים וזה לא עבד...סתם שאלה מה ההבדל אם אני מחבר את זה ללוח או ל האב???האב זה מן מפצל כזה שאם אתה רוצה שיהיו לך עוד כניסות USB אז מחברים אותו ליציאת USB אחת ואליו מחברים את המכשירים...
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים ואם אתה משתמש בהאב לא איכותי, הוא בהחלט יכול לא לזהות לך התקנים שפועלים ללא מקור כוח חיצוני.
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים האמת שגם לי יש בעיה דומה עם ה USB אבל אצלי רק ה USB שעל המדרבורד לא עובדים(2 חיבורים) אבל יש לי כרטיס USB שמתחברושם זה כן עובד....אז אם אפשר שמי שכתב את הקטע: חפש בביוס אופציה של מתח ל-USB בו אתה יכול לקבוע שזה יהיה +5V או +5V VBS ושנה את זה לאופציה השניה (רוב הסיכויים שזה על VBS ואתה צריך לשנות את זה ל-5V רגיל)אז תפרט איפה נמצאת האופציה הזאת
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים לא בכל הלוחות בכלל יש את האופציה לשנות את זהאני יודע לדוגמא שבחלק מהדגמים של ASUS יש גאמפר על הלוח אם שקובע את זה.אני בטוח שאם תחפש מספיק טוב בחוברת של הלוח אם שלך והלוח אכן תומך בשינוי של הפרמטר הזה תמצא תשובה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.