פורסם 2002 ביוני 423 שנים ווווואיייייייי איזה אושר, HAPPY HAPPY JOY JOY HAPPY HAPPY JOY JOY!!!!!!!!!!!! להלן ההודעה המרגשת במייל..... וווואיייייי 83!!!!!!!! כמה כיף לשמוע!!!!!!!! ))) אין, פשוט עשית לי את היום! ובקשר לפגישה, סגרנו. בתודה, שגיא. ----- Original Message ----- From: Raber Cohen To: Sagi Kerman Sent: Tuesday, June 04, 2002 5:01 PM Subject: Re: בנוגע לפגישה בארבעה ביוני... שלום שגיא, באמת הלך לך טוב וקיבלת 83, מאוד יפה. מן השמיים סידרו לנו שביתת מורים כך שגם אני לא הייתי היום בבית הספר, אני יכולה ביום החזרת המגינים , ביום רביעי 12.6. בשעה 10 או 11. להתראות איריס ----- Original Message ----- From: Sagi Kerman To: Sent: Monday, June 03, 2002 11:59 PM Subject: בנוגע לפגישה בארבעה ביוני... שלום איריס, זה שגיא. ,(קודם כל, בנוגע לבחינת מגן בתנ"ך, אני חושב שהלך לי די טוב... כמעט בטוח שיש לי עובר (כמה שזה נשמע עצוב אבל... ניהיה ריאליים בכל אופן, נראה שהמצב בסדר. בנוגע לפגישה שלנו, רק עכשיו חזרתי מהעבודה ולא היה לי זמן להודיע... פשוט חייבים אותי מחר בספירת מלאי בסניף וזה מתחיל ב7 בבוקר, אז לא תיהיה לי אפשרות להופיע. אם אפשר יום שלישי לאחר מכן או ביום קבלת המגנים, גם יהיה מצויין. בברכה, שגיא. עריכהת היפני: נא לא לכתוב כאלו כותרות גדולות בעתיד! הן משבשות את מבנה האתר.
פורסם 2002 ביוני 423 שנים ושהלכתי לישון קצת ב4.5 לפנות בוקר..... :smoke:ותודה על ההערה YuvYuv... כשאקבל 93 בבגרות, האורך יהיה כפול.
פורסם 2002 ביוני 423 שנים כיאילו, מה הבעיה עם תנ"ך?אני מקבל במקצוע האומלל הזה 80-90 בלי להתאמץ בגרוש.
פורסם 2002 ביוני 423 שנים כיאילו, מה הבעיה עם תנ"ך?אני מקבל במקצוע האומלל הזה 80-90 בלי להתאמץ בגרוש.כי אתה קצת ילד קטן ואתה לא צריך ללמוד 47 פרקים בבגרות אלא רק את פרק כ"א במלאכים ב' ולהיבחן עליו.אל תשווה לי בגרות למבחן של חטיבת ביניים.
פורסם 2002 ביוני 423 שנים מישה- גם אני!זה מקצוע מסריח אני לא מבין כלום אבל המבחנים כאלה קלים!כל השיעור אני ישן במבחן קבלתי 92 שזה הכי גבוה!שהמורה נתנה לי את המבחן חטפתי לה אותו מהיד, אז היא שאלה למה?אמרתי לה: אתה רואה אפשר לישון חצי שנה בשיעורים שלך לשבת 15דקות עם קסוטו(עם כ?) ולקבל 92.אז היא סתמה את הפה. ;D
פורסם 2002 ביוני 423 שנים מישה- גם אני! זה מקצוע מסריח אני לא מבין כלום אבל המבחנים כאלה קלים! כל השיעור אני ישן במבחן קבלתי 92 שזה הכי גבוה! שהמורה נתנה לי את המבחן חטפתי לה אותו מהיד, אז היא שאלה למה? אמרתי לה: אתה רואה אפשר לישון חצי שנה בשיעורים שלך לשבת 15דקות עם קסוטו(עם כ?) ולקבל 92. אז היא סתמה את הפה. ;D בלשון ת'לא משהו, הא? ;) ;) ומזל טוב על המגן
פורסם 2002 ביוני 423 שנים :lol: זה לא שאני לא מעריך את הנסיונות שלכם להראות כמה כל אחד פה גאון ויכול על כולם... אבל באמת כמו שכבר נאמר, אל תנסו להשוות בין הרמה של החטיבה לבין התיכון, זה פשוט משהו שונה לגמרי.
פורסם 2002 ביוני 423 שנים תשמע... בתור אחד שישב כמעט כל השנה על שליליים בתנ"ך, יש לי סיבה להתגאות בעצמי.משום מה ההיגיון לא הפסיק לפעול בבחינת המגן.תודה רבה לכולכם!!!!!בהחלט הודעה משמחת אחרי היום הגרוע הזה.
פורסם 2002 ביוני 423 שנים מישה- גם אני! זה מקצוע מסריח אני לא מבין כלום אבל המבחנים כאלה קלים! כל השיעור אני ישן במבחן קבלתי 92 שזה הכי גבוה! שהמורה נתנה לי את המבחן חטפתי לה אותו מהיד, אז היא שאלה למה? אמרתי לה: אתה רואה אפשר לישון חצי שנה בשיעורים שלך לשבת 15דקות עם קסוטו(עם כ?) ולקבל 92. אז היא סתמה את הפה. ;D בלשון ת'לא משהו, הא? ;) ;) ומזל טוב על המגן סליחה טעות שלי לא שמתי לב, זה שגיאה, לא שאני לא יודע שרושמים את, דווקא קבלתי 93. ;D
פורסם 2002 ביוני 523 שנים תשמעו כשתגיעו לתיכון ויהיו לכם שתי מתכונות בשבוע במקצועות שכל השנה נכשלתם בהם ושבוע אחרי גם הבגרויות שלהם ....אז אתם תבינו מה זה תיכון....חטיבת בניים זה כלום לעומת תיכון....בהתחלה זה נראה שטיות ולא עושים כלום...עד לבגרות שאז נלחצים..
פורסם 2002 ביוני 523 שנים אתה מספר לי? אני כתבתי בגרות במתמטיקה לפני יומיים, ביום ראשון יש לי בגרות באזרחות וביום רביעי בגרות בפיזיקה.גם תנ"ך של תיכון זה קל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.