פורסם 2002 ביוני 423 שנים מאז שיש לי ווינדוס XP אין לי אוטוראן בשני הכוננים. כלומר, בפעם הראשונה שמכניסים דיסק לכונן, היה. אבל מהפעם השנייה......... ניסיתי כבר ה-כ-ל: גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש אין אוטוראן. גם אחרי עדכון Firmware אין אוטוראן. גם אחרי ביטול ה-Disable Autorun ב-gpedit.msc , אין אוטוראן. גם אחרי הגדרה של ה-Shell hardware detection ב-Administrative tools, אין אוטוראן. גם אחרי החלפת ספק כוח, אין אוטוראן. גם אחרי הגדרת ACPI בביוס ובווינדוס, אין אוטוראן. ובקיצור, א י ן_ ל י_ א ו ט ו ר א ן !!! בלאט. זה כבר שיגע אותי לגמרי, לא חשוב מה אני מנסה, זה לא הולך. אתם תקוותי האחרונה. כבר שאלתי המון אנשים ואף אחד לא מצא את הבעייה. כתוב במפרט שלי איזה כוננים יש לי, בשניהם אין אוטוראן. פילו כשאני עושה רייט-קליק על כונן סידירוום במיי-קומפיוטר כשיש בפנים דיסק עם אוטוראן, בתפריט הגלילה שנפתח אין אפשרות שכתוב עליה וטוראן, אלא רק open, רגיל. גררררררררררררר זה כ"כ מעצבן אותי שאני משתגע. תודה מראש, בכל אופן ...
פורסם 2002 ביוני 423 שנים יש לי ידיד שהוא מפעיל מחשבים בצבא....אני זוכרת שהוא נתקל בבעיה דומה...אני יכולה לשאול אותו מחר ולהחזיר תשובה...אם לא יפתרו את זה עד אז...
פורסם 2002 ביוני 523 שנים מחבר זה לא לא נפתר בינתייםוזה כבר הרבה זמן ככה..לא יודע מה לעשות עם זה ... :-/
פורסם 2002 ביוני 623 שנים מחבר במאפיינים -> Autoplay ניסית לעשות: Restore Defaults?כן, לא עבד.לא שינה כלום , אין אוטוראן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.