עבור לתוכן

תפסתי אלמנה שחורה + ושתי חומות (עדכון בדף 12)

Featured Replies

פורסם

חחחחחחחח רצח?

אתה יודע כמה הם אנשי הם יהרגו?!

תהרוג אותם עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תעשה להם ככה הכי טוב :bash:

• תגובות 172
  • צפיות 14.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב אז אמרתי לך מה תעשה! פשוט תשים אותן במחשב שלך, מתישו הן יתחשמלו..

זה לא ממש רצח, זה.. אה.. טוב בסדר זה רצח  :P אבל לפחות הן לא ירגישו כלום..

אולי הם יאירו כמו לדים  :smile1: השעון חול שעל האלמנה השחורה יכול להאיר באדום.. תנסה ותביא תמונה!

פורסם

שיוווווווו!!!!!!!

מודינג!!!!!!

תחליף אותן בלדים של המקלדת!

פורסם
  • מחבר

מאוד רציניים אתם :-\ ..

פורסם

אמאל'הההההההההההההה יוווווווווו אתה לא שפוי !!

לא שיש לי משו נגד עכבישים להפך אפילו אח שלי דומה לאחד אבל אלמנה שחורה!??! פחד!!!

שמע לא קראתי הכול כי אני קצת צריך לישון אבל אני יקרא מחר ואני לא יודע אם זה אלמנה שחורה או לא אבל גם אם זה לא ואתה חושב שכן אז אתה הולך לתפוס אותה?!?!

זה לא ניקרא מזוכיסטית!?

פחד אלוהים אנשים אתם לא שפויים

אבל אם זה מה שעושה לכם את זה ......................תהנו :)

פורסם

הן סגורות בפנים כלום לא יקרא.

עד שיום אחד תקום בלילה לשירותים או משהו, תעיף מבט לצנצנת כדי לראות אותם ישנים ותראה שהיא ריקה  :-X

:errrr:

וד"א, זה יקרה

פורסם

כמו שכניראה קרה לפותח הטראד קרה גם ל WAR HAMMER

מדובר בעכביש דמוי אלמנה שחורה.. מכיוון שהערס דבר ראשון הרבה אבל הרבה יותר ערסי וגורם דלברים הרבה יותר מאשר יד משותקת לשבועיים..

מה גם שכמו שאמרתי, אין ממש כאלה בארץ ולא חופשיים.ץ.

זה לא דמוי אלמנה שחורה, זאת אלמנה שחורה קטנה זמורת שהארס שלה הרבה יותר חלש משל בוגרת והוא גם בכמות הרבה יותר קטנה ככה שגלל זה לא מתתי ולא התפתלתי מכאבים ורק היד הייתה תפוסה.

וברור שיש בארץ!

(עצה לפותח הת'רד)

קח שיפודים, שים להם בקצוות פלסטלינה ותדביק אותם בתוך צנצנת כדי שיהיה להם איפה לעשות רשת ואחרי יומיים שהם יסיימו לבנות את הרשת תזרוק להם נמלים ודברים קטנים שלא יקרעו להם את כל הקורים, הם הכי אוהבות חומנים, זה המעדן שלהם כי זה טרף קל והם שמנים ועסיסיים!

פורסם

יש לי רעיון קטלני!!

ראיתי אפקט הפחד.... וקיבלתי השראה!!! אני מוכן לאכול את האלמה שחורה שלך!!!!! חחחחחח מה אתה אומר?!

נים אותה על שיפוד קצת על האש.. היא תיהיה קריספי ואני מוכן לאכול!!! ככה אני התגבר על הפחדים שלי!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה יודע משהו יותר טוב... כך את הדבר הזה שלך... ותן לה לעקוץ אותך ניראה מה יקרה... ואז נדע אם זו אלמה שחורה או סתם אחת מתאינלנד (חיקוי זול).

אבל הכי חשוב שאתה נהנה  מכל הסיפור הזה! :xyxthumbs:

פורסם

מוזר שבכל התמונות שהראית בהתחלה אין זכר לאדום, וגם הכל נראה שחור חלק, ויש שם תמונוות מכל זווית אפשרית בערך.. אפילו מתמקד על התחת שלה..

בכל מקרה. אני לא חושב שיש כאלה חופשיות סתם ככה בארץ.

פורסם
  • מחבר

זהו צילמתי עוד שתי תמנוות של הבטן נראה מה יצא מהן. אבל לא יהיו יותר קלוס אפים של השחורה. היא נתפסה

ונאכלת עכשיו ע"י החומה הגדולה. שעוד מעט גם תאכל את החומה הקטנה. וזהו אני אשאר עם עכביש אחד.

(עד הפעם הבאה שאלך לזרוק זבל :alcoholic:..)

פורסם
  • מחבר

מוזר שבכל התמונות שהראית בהתחלה אין זכר לאדום, וגם הכל נראה שחור חלק, ויש שם תמונוות מכל זווית אפשרית בערך.. אפילו מתמקד על התחת שלה..

בכל מקרה. אני לא חושב שיש כאלה חופשיות סתם ככה בארץ.

כך היא נראתה לאחרונה כשהייתה עוד בחיים:

clock3.JPG

והנה אחת עם פלאש. רואים את זה דיי בבירור לדעתי :

clock4.JPG

פורסם

לא רואים תתמונות :((

פורסם

פשוט מדהים , זאת הכן אלמנה שחורה.. בלי ספק בכלל

פורסם

/me jumps on a chair.

:errrr:

פורסם

Jesus Fuckin Christ !!!!! :o :o :o זה כנראה הדבר הכי מפחיד שראיתי בחיים שלי (חוץ מצפע עובר לידי במרחק 4 מטר) ממש רואים על העכביש את השעון חול ועוד סימנים מגניבים וואו !!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים