עבור לתוכן

תפסתי אלמנה שחורה + ושתי חומות (עדכון בדף 12)

Featured Replies

פורסם

נשיונל ג'אוגרפיק? אני בעד WILD BOYZ! קח את הטרנטולות ותן להם לטייל לך על הגוף, שים ג'וק בחריץ התחת ותן להן לתקוף אותו, בוא אל האלמנותצ עם תחפושת של כבשה וסקייטבורד ותבדוק איך הן יגיבו..... אני בטוח שיהיה מעניין :xyxthumbs:

no one wild as the wildboyz

!@#

מת עליהם

• תגובות 172
  • צפיות 14.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עד לפני שנתיים הייתי מטורף על עכבישים וכל שאר פרוקי הרגליים הארסיים.

היו לי מלא אלמנות שחורות והיו לי מלא בייצים ואלמנות קטנות ואפילו הגעתי עם אחת מהקטנות האלה עד שהיא כבר הטילה בייצים ומטה.

הייתי נותן להם ללכת לי על היד, עד שיום אחד לקחתי את אחת מהקטנות שמתי על היד והתחלתי לשחק איתה, ואז היא עקצה אותי, לא נלחצתי מזה ולא אמרתי לאף אחד.

שעתיים אחרי שהיא עקצה אותי היד שלי התחילה להרדם ומאז עד הבוקר שאחריי היא הייתה לי רדומה וכשהיא הפסיקה לישון אז היא הייתה תפוסה לאיזה שבוע וחצי.

פורסם

תביא סרט!

פורסם

OFF TOPIC (תמיד רציתי להגיד את זה)

headbang.gif

חחחחחחחחחחחחחח קורע  :lol:

פורסם

אני מציע לך לבנות להם בית בדוגמא של מה שהראתי לך...

עשוי מזכוכית וגבוה כדי שהם לא יתפסו החוצה, עם עלים, אבנים וכו' (אדמה למטה)

למעלה אתה שם מכסה מעץ עם רשת כדי שהם יוכלו לנשום.

המכסה נפתח ואתה יכול לזרוק להם אוכל

פורסם

עד לפני שנתיים הייתי מטורף על עכבישים וכל שאר פרוקי הרגליים הארסיים.

היו לי מלא אלמנות שחורות והיו לי מלא בייצים ואלמנות קטנות ואפילו הגעתי עם אחת מהקטנות האלה עד שהיא כבר הטילה בייצים ומטה.

הייתי נותן להם ללכת לי על היד, עד שיום אחד לקחתי את אחת מהקטנות שמתי על היד והתחלתי לשחק איתה, ואז היא עקצה אותי, לא נלחצתי מזה ולא אמרתי לאף אחד.

שעתיים אחרי שהיא עקצה אותי היד שלי התחילה להרדם ומאז עד הבוקר שאחריי היא הייתה לי רדומה וכשהיא הפסיקה לישון אז היא הייתה תפוסה לאיזה שבוע וחצי.

איזה איש טיפש אתה אלוהים

למה לא הלכת ישר לבית חולים

ומה כ"כ כיף ב"לשחק" עם עכביש?

או שפשוט לא היית מודע לעובדה שזה עכביש ארסי

פורסם

וואו

הזוי לגמרי אך עם זאת מבדר :silly:

פורסם

כמו שכניראה קרה לפותח הטראד קרה גם ל WAR HAMMER

מדובר בעכביש דמוי אלמנה שחורה.. מכיוון שהערס דבר ראשון הרבה אבל הרבה יותר ערסי וגורם דלברים הרבה יותר מאשר יד משותקת לשבועיים..

מה גם שכמו שאמרתי, אין ממש כאלה בארץ ולא חופשיים.ץ.

פורסם
  • מחבר

אני לא מת והן לא עקצו אותי. פשוט לומד למבחן, שזה בערך אותוהדבר.. :s07:

פורסם

דווקא בארצות הברית הם מאוד נפוצים,בגלל שבני האדם פלשו לאזורי המחייה שלהם.

אנא אם אין לך ידע מספק בנושא אל תגיב ותוליך שלל אנשים.

והם קיימים בכול העולם,אך אינם מסוגלים להתקיים בטמפרטורות נמוכות,כתוצאה מכך הם אינם קיימים באנטרטיקה,בקוטב הצפוני,וכו.

רק שתדע זה סיפור כול כך מצוץ מהאצבע,דבר ראשון אם אלמנה שחורה הייתה עוקצת אותך הייתה תוך שעה מתפתל מכאבים ומתפלל למות.

את האנטי-ארס מותר לתת לבן אדם רק פעם אחת בחיים,אז משום כך בני אדם שעובדים איתם מעדיפים לא לקחת אותו,ישנם גם אנשים שיש להם אלרגיה לאחד המרכיבים באנטי-ארס ומטפלים בהם בכמויות נדיבות של מורפיום,שגם לא כול כך עוזר.

וגם אחרי כמה שנים מרגישים כאבים עצומים בכול הגוף.

דרך אגב אני היתי עושה להם היכרות קטנה עם K700.

פורסם
  • מחבר

לכל מי שלא מאמין, כאון אפשר לראות די בבירור את השעון חול :

Clock1.JPG

ועם פלאש מקורב:

clock2.JPG

אז תפסיקו לחשוב כמו ישראלי טיפוסי -"עכבישים כאלו זה רק בג'ונגל" או "כאלה דברים אין כאן בארץ" או בולשיט דומה אחר. כי זה כאן

וזה נמצא בכל הארץ, ולא באיזה מעבדות חחח :kopfpatsch:

פורסם

המשוגע הזה בטח צבע אותה בלק!

פורסם

רואים שזה עכביש מסוכן

תהרוג את העכביש כבר או שאני יהרוג אותך!!!!!!!! >:(

פורסם

רואים שזה גומי!

*מנסה להשלות את עצמי*

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לזרוק אותן, כי הן יכולות להרוג מישהו אחר, ואני לא רוצה להרוג אותן כייייי אני לא יכול..

לא יודע זה רצח. אז מה שנשאר לי לעשות זה, לשמור עליהן כאן, עד שימותו. הן סגורות בפנים כלום לא יקרא.

*מנסה להשלות את עצמי* :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים