עבור לתוכן

תפסתי אלמנה שחורה + ושתי חומות (עדכון בדף 12)

Featured Replies

פורסם

אני לא מהוד השרון, אני מירושלים...

מלחה למי שמכיר...

מי שמכיר גם יודע שפעם כל המקום הזה היה שדה ענקי (לפני 5-10 שנים) ולא שטח בנוי כמו היום...

בכל מקרה לזה שאמר שזה לא הגיוני... זה עובדה

אחי מצא טרנטולה חיה לפני איזה 15 שנה, וגידל אותה לאיזה 3 שנים...

חבר שלי בא עם מצלמה, אז צילמתי את הכלוב

יש גם תמונות של פגרים שהשתמרו יותר מ10 שנים! חיפושית זבל וחרגול

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

• תגובות 172
  • צפיות 14.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חסר לך שהן מתות עד למפגש!!  :hat: :hat: (הימורי דאבלים [;)

חסר לך שאתה מת עד למפגש! ח

פורסם

הת'רד הכי מעניין שקראתי בתקופה האחרונה אני חייב להודות :xyxthumbs:

מה שכן אני די סיסי בכל מה שנוגע לחרקים וזוחלים :P

צריך לעשות פורום נשיונל ג'יאוגרפיק :silly:

פורסם

לי יש פגר מיובש של לטאה שכנראה נתקעה באקווריום ופשוט מתה מרעב או משהו, דבר מגניב.

פעם הלכתי באמצע הלילה ככה בבית, פתאום אני רואה כתם שחור על הקיר.

מפה לשם אירגנתי דלי ומגב (והתחלתי לשטוף ת'בית... לא, סתם), והפלתי את הגוש השחור שהסתבר שהיה פרוונית ושמתי עליו דלי + פתק לא לגעת למה יש שם עכביש וחזרתי לישון.

בבוקר סיפרתי לחבר שלי על הציד, והוא בא אליי כדי לראות (הוא משוגע על דברים כאלה).

לשחרר את העכביש אי אפשר כי הוא יחזור, ולגדל אף אחד נורמלי לא ירצה. החלטנו לשחק איתו ;D

שלפתי במבה מהמגירה, ושיפוד עץ מהארון, קצת מודינג והיה לי במבה על מקל ;)

יצאנו החוצה ושיחררנו אותו במרפסת בין "כלא" מאולתר מ 4 בלטות.

קצת התגרות עם הבמבה והוא קפץ עליה כמו מטורף וניסה להרוג אותה, משהו יפה!

אחרי כמה חורי שיניים בבמבה ועכביש מאוד עייף, חבר שלי החליט לגאול אותו מייסוריו (או שלא?), שלף את הנפט מהארון, והופה - נולד לו פחי העכביש המפוחם...

הוא נשאר שם במרפסת איזה שבוע והפחיד כל מיני חיות שעברו (הוא התאבן כזה) עד שהמנקה שלי העיפה אותו...

- סוף -

פורסם

חחחחחח..... איזה ת'ארד מצחיק....

ואיך כולם מתרגשים כמו נקבות קטנות..... יאללה תפסיקו עם הפוזות.....

כולה כמה עכבישים בצנצנת.... זה לא שהוא יודע איפה אתם גרים ויבוא בלילה לפגישה מסתורית לבית שלכם....

קחו את זה באיזי אנשים... :xyxthumbs:

פורסם

סקי לורד צר לי לבאס אותך אבל טרנטולות הביאו לארץ רק לפני מספר שנים ספורות

וגם עכשיו אי אפשר למצוא אותם סתם ככה

החיה שאח שלך מצא היא פרוונית, שאכן הערס שלה מסוגל לשמר חיות (יותר מידי שיעורי מדע ביסודי)

אך חיות קטנות בלבד, ולאחר מספר שנים(יכול ליהיות עשרות) הם מתפוררים,

אתה יכול לעשות חיפושלפרוונית, למרות שבגוגל אין כמעט תמונות והיחידותשיש לא הכי דומות אבל עדיין

זה יצור מאוד מכוער שגם מאוד דומה לטרנטולה.

פורסם

דבר איתי באייסי 2211647 אני יארגן לך FTP אצלי..

בכל מקרה, אני לא חושב שזה אלמנה שחורה, אלמנה שחורה זה זן, אין לו עוד זנים בפנים, ואלמנה שחורה דבר ראשון הרבה יותר גדולה (אפשר להשוות לתמונות הראשונות עם הכתב מחברת), וגם יש לה את האדום הזה בתחת, גם הרגליים שונות לגמרי, בעובי ובכלל,

אותו דבר לגבי האלמנה החומה, למרות שיש יותר דימיון, עדיין תראו נגיד בתמונה שההוא הביא מהאינטרנט היא דיי שחורה עם חלקים חומים, לעומת התמונה שמי שמצא את העכביש הראה, שהיא כולה חומה בהירה עם קצת שחורה, וגם פה הרגליים שונות

מה גם שלא תמצאו כאלה עכבישים חופשיים, יש מספר מאוד מצומצם של כאלה בארצנו והם ממש לא חופשיים סתם ככה,

גם זה שאמר שאח שלו מצא טרנטולה חי בסרט, אין מצב למצוא אחד כזה בארץ ובמיוחד לא סתם ככה זרוק,

מה גם שהוא מסוכן מאוד, ואם אני לא טועה הקטע עם העכבר זה גם דיי שטויות שהם לא באמת אוכלים עכברים,

לפי דעתי הוא פשוט מצא פרוונית, עכביש מאוד מכוער שדומה מאוד לטרנטולה שחורה, אומנם עוקץ שלו טיפה יכאב, ואולי יזדקקו לטיפול, אבל ממש לא כמו של הטרנטולה, שממש קטלנית.

אפשר לקחת את אותו מקרה לעכבישים שמצאת, אומנם מאוד דומה, אבל לא.

תקרא את המאמר שהבאתי מההתחלה ועד הסוף, ותראה שזה כן אלמנה חומה , יש מספר זנים שלהם והיא ממש דומה לזו, גם לפי הגודל..

בקשר לאלמנה השחורה, אני לא בטוח.. באמת צריך להיות לה סמל אדום על הגולה.. או מה שזה לא יהיה..

פורסם

thats a one cool spider :xyxthumbs: i had a few of those myself....my mom killed them :pissed:

but anyway,nice spiders man...dont let your mom anyway near them ! :pissed: :pissed:

פורסם

אולי תארגן להם איזה בית יותר בסטייל?

משהו עם בריכה ועצים והכל  :xyxthumbs:

ואני חושב שהצנצנת הזאת הם ימותו מחנק...

פורסם

אני מחכה לסרט :xyxthumbs:

פורסם

אלמנה חומה זה גם זן, אז אני בספק אם יש לה עוד זנים בתוך הזן הזה, אבל לא בקיא בנושא שלה.

בכל מקרה תראה תמונות בגוגל ותראה שזה ממש לא דומה שמסתכלים על הפרטים כמו הצבע גוף וצבע שמתווסף שהם הפכים גמורים..

וגודל רגליים\עובי, תחת ועוד הרבה דברים.

בכל מקרה זה עכביש מאוד נדיר במיוחד בישראל כאילו בישראל אין בכלל כאלה וגם אם כן זה במעבדות ודברים כאלה, אני בספק אם תמצא כאלה בפח אשפה.

כך ש.. אני עדיין בתאוריה שזה זן דומה

פורסם

אני אוהב את העכביש הזה שהיה באפקט הפחד.

העכביש שוכן מערות הזה... נראה פשוט מגניב

פורסם

ד"א, אוברקלוקר, אתה חייב, פשוט חייב לסדר לנו איזה סרט תקיפה...

אם תרצה אני מוכן לסדר לך קריינויות נשיונל ג'יאוגרפיק...

(let's be quiet while the itzy bitzy spider attacks the bug... :silly:)

נשיונל ג'אוגרפיק? אני בעד WILD BOYZ! קח את הטרנטולות ותן להם לטייל לך על הגוף, שים ג'וק בחריץ התחת ותן להן לתקוף אותו, בוא אל האלמנותצ עם תחפושת של כבשה וסקייטבורד ותבדוק איך הן יגיבו..... אני בטוח שיהיה מעניין :xyxthumbs:

פורסם

אני אוהב את העכביש הזה שהיה באפקט הפחד.

העכביש שוכן מערות הזה... נראה פשוט מגניב

וואוווו

אני זוכר את זה

היו צריכים לאכול כאלה ולהמר ברולטה

ואז זוכים במזדה RX8

אני גם אוהב את הפועל מדגסקרי או משהו כזה

זה פשוט דבר עצום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים