פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים the_overclocker, במקומך הייתי זורק אותם רחוק רחוק ויושן עם k300 ביד. זה לא צחוק :\ מי יודע, לא תסגור את הצנצנת\קופסא טוב, הם יצאו ומשם ו...
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים תקשיב, תעשה חלון במחשב שלך (אם אין לך כבר)ותאיר את העסק כדי שתוכל לראות מה קורהתכניס את איציק פנימה, חכה עד שהוא יעלה על הלוח אם ואזבזזזזזזזזזזזזזזאין עכביש.. (תביא תמונות ;D)
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מישהו יודע מה תקופת היחום של אלמנות שחורות? נראה לי מאוד מעניין לראות אורגיה של מיני אלמנות ואז רצח בדם קר של הזכרים אחח תענוג.
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים holy shit... תקשיב רציני תזמין מדביר ותדבירו את כל הבניין שלכם זה לא צחוק.. איזה סבתא תרד לזרוק תזבל וטראח :\
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים תחשבו על זה לתת ביס בחלק הגוף האחורי והצבעוני של העכביש בתמונה האחרונה יאמי פריך בהחלט
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים תחשבו על זה לתת ביס בחלק הגוף האחורי והצבעוני של העכביש בתמונה האחרונה יאמי פריך בהחלט אני מת לאכול את זה (תרתי משמע)
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מתי יש מפגש פורום ? :biggthumpup: WTF אם מקודם שקלתי אם להגיע למפגש הבא, עכשיו זה כבר בכלל לא אופציה.. תחשבו על זה לתת ביס בחלק הגוף האחורי והצבעוני של העכביש בתמונה האחרונה יאמי פריך בהחלט תנסה ותגיד לנו.. תיפגש עם The Overclocker. באותה הזדמנות תכריח אותו לאכול את השחורה, ואז אולי ניפטר משני חולי נפש..
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים הן סה"כ אטומות בצנצנת ולא מזיקות לאף אחד.עד שיום אחד תקום בלילה לשירותים או משהו, תעיף מבט לצנצנת כדי לראות אותם ישנים ותראה שהיא ריקה :-X :errrr:
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים WTF אם מקודם שקלתי אם להגיע למפגש הבא, עכשיו זה כבר בכלל לא אופציה.. תנסה ותגיד לנו.. תיפגש עם The Overclocker. באותה הזדמנות תכריח אותו לאכול את השחורה, ואז אולי ניפטר משני חולי נפש.. 'The distance between insanity and genius is measured only by success.'
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מחבר 'The distance between insanity and genius is measured only by success.' That's my man !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.