פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים http://www.sohh.com/forums/showthread.php?t=461206עוד אחד, קצת יותר מדאיג... אבל ממש לא חסרים כמוהו ברחבי הרשת, הבורות של המשתמשים שם פשוט מדהימה אותי.http://www.sohh.com/forums/showthread.php?t=276361
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים חחחח מה שהכי מצחיק זה אחד שדיבר על בר רפאלי שהיא לא משהו סתם היא ב-sports illustrated :
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים אהבתי את התרד הראשון(ומאוד אהבתי את התמונות של בר רפאלי ). התרד השני סתם מעפן בפורום תת-רמה...
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים עכשיו אני מבין למה פעם (בדגש על פעם) מערכת החינוך הישראלית הייתה נחשבת טובה... 80% מהאנשים שכתבו שם פשוט בורים... כל אחד כותב יותר שטויות מהשני... כל אחד בטוח שהוא יכול לשפוט מדינה שלמה בלי שהוא בכלל ביקר בה... למזלנו הם רק ילדים כרגע ובלי יותר מידי השפעה... ולרעתנו... הם דור העתיד... איתם אנחנו נצטרך להתמודד שאנחנו נהיה מבוגרים... רק לחשוב על כל השטויות האלו עושה לי כאב ראש :kopfpatsch:
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים יש בזה משהו ;Dאבל בואו נהיה רגע כנים... הנשים הישראליות הכי שוות! יש לנו מגוון ואת כל סוגי היופי שיש ;D
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר Jews = God's chosen people arabs = ehhhh... terrorists עם זה אני חייב להסכים...
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים הבנות שלנו אכן מייצגות אותנו בכבוד, והמכוערות פשוט לא נועזות מספיק לשים תמונות שלהן ברשת כמו המכוערות האמריקאיות למשל שדוחפות את התחת לכל אתר שבו נותנים ציון על תמונה. מצז שני, אם שואלים מי ה-HOES אז קשה לי להגיד. נכון שאצלינו יותר מתירנים אבל... עדיף להיות HOE מאשר להנשא בכוח לבן-דוד מוסא אופניק, לחיות באוטו טרנטה מחבלים ולהוליד 15 מונגולואידים, לאבד 4 בלידה, 3 בפיגועים ועוד כמה מחיסולים לא ממוקדים.
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים חחחחחחח תגובה יפה... אהבתי! אבל אני לא חושב שהם להתכוונו לזה פשוטו כמשמעו אלה בתור סלנג... ה-HOE שהם התכוונו זה פשוט נשים... מה שיפה אצלנו זה שהכל מעורב! אפשר לצאת כל יום בשבוע עם מישהי ממוצא אחר (ועדיין להיות תקוע ביום שישי בערב בבית כי אין אוטו )
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים אין איפה שאני גר... אני גר בחור של ממש... :'(אין אוטובוסים מוניות או כל דבר דומה...
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים Jews = God's chosen people arabs = ehhhh... terrorists עם זה אני חייב להסכים... בדיוק באתי להגיד שראיתי את זה שם חחחח :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.