עבור לתוכן

בעיה + המלצה לציוד לרשת אלחוטית ל3 מחשבים

Featured Replies

פורסם

היי!

לפני כשבוע הזמנו מאינטנט זהב אינטרנט אלחוטי. אני אמרתי לאבא שלי שהם בטח ימכרו משהו זבל, אבל הוא אמר שהוא מעדיף לקנות מאינטרנט זהב כי הם בטוח לא ירמו אותנו...

בכל מקרה, אתמול הגיע טכנאי, התקין את המערכת (של חברת LEVEL ONE. מישהו שמע עליה?) ומה שקרה הוא שאם מורידים קובץ בדיקה מהשרת של אינטרנט זהב זה יורד במהירות של 260KB/S (כמו שזה צריך להיות) ואם מורידים כל דבר אחר מכל אתר אחר, זה יורד ב50-60 ולאט לאט יורד לכיוון ה8KB/S!

יש לציין שהקליטה בסדר גמור, וכאשר משתמשים בDOWNLOAD ACCELERATOR, הורדת הקבצים, מכל מקום אחר, זה יורד במהירות שצריכה להיות (230-260 בערך)...

יש למישהו פתרןו לבעיה? הטכנאי אמר שזה אולי בגלל ששדרגנו ל2MB/S לפני זמן קצר מאוד, ואולי יש בעיות...

בכל מקרה, החלטנו לקנות מערכת קצת פחות ג'נרית...

חשבתי על משהו כזה:

זה: לחץ כאן

וגם זה: לחץ כאן

זה יוצא בסה"כ (כולל התקנה): 1157 ש"ח.

רציתי לשאול האם הרכיבים טובים? האם יש להם עוצמת שידור גדולה (כי אנו מתכננים למקמם את הראוטר בקומה השנייה של הבית - איפה שהמחשבים - ולגלוש גם בגינה בקומת הקרקע - שנמצאת בצד השני של הבית, לא איפה שהראוטר)? האם החנות טובה ואמינה?

רציתי גם לשאול אם למישהו יש המלצה לחלקים אחרים שלא יעברו (כולל התקנה) את ה1200 ש"ח ושוב, האם יש למישהו פתרון לגבי הבעיה של המערכת של אינטרנט זהב?

יצא קצת ארוך, אבל אני זקוק לעזרה, ואני יודע שפה יעזרו לי!

תודה!

פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ...

אף אחד לא יודע?!

אם אתם לא יכולים ענות לי על השאלות שהצגתי בהודעה הנ"ל, האם תוכלו בבקשה להגיד לי איך המוצרים של D-LINK בכלליות ואיך החנות שממנה הבאתי את הקישורים?

פורסם

לא מכיר את הציוד של level one

הציוד של D-link טוב, אבל יש הרבה דיווחים על בעיות של ניתוקים למיניהם מהאינטרנט

אי אפשר להגיד מראש עד לאיזה מרחק תהיה לך קליטה, אבל בגלל שאתה לוקח g, גם ממרחק יותר גדול עדיין יהיו לך מהירויות נורמליות, כי הg יורד אומנם כשהמרחק גדל, אבל מתחיל מקצב גבוה, וזה היתרון שלו.

יש גם את edimax, שהם גם נפוצים בישראל, תבדוק מחירים שלהם, אולי יצא יותר זול. אבל אל תשכח שהנתב והכרטיס PCI שלקחת שם הם Super G, אז צריך לקחת את זה בשיקולי המחיר

פורסם
  • מחבר

העניין של הסופר G זה טעות באתר...

בכל מקרה, איזה בעיות ניתוקים היו שאתה מכיר?

פורסם

זה לא אני באופן אישי, אין לי ציוד של d-link, פשוט המון אנשים מתלוננים על בעיות ניתוקים עם הנתבים שלהם

משום מה לא מצאתי כלום בחיפוש, למרות שאני זוכר יותר מת'רד אחד על הבעיות האלה

פורסם
  • מחבר

ואתה זוכר איך פתרו את זה או לפחות מה היו הדגמים שהמתלוננים השתמשו בהם?

פורסם

לא זוכר איזה דגמים ואני לא חושב שיש לזה פתרון

שאל את liiiight ואת redoctober, הם שניים שאני זוכר מהם תלונות

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה!

אני אנסה לדבר איתם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים