פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים his an asshole ser, major asshole אתם יודעים יש לי מין הרגשה כזאת בפנים שזה היה דיי בכוונה.. זה לא שהוא פגע בחתול או משהו.. FUCKIN בית ספר 5 קילומטר מהמטרה שלו. ואני הייתי בטוח שלטילים שלהם יש דיוק של מטר
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר כנראה שהוא עישן איזה משו לפני שעלה למטוס... חוץ מזה, מי מגדיר שטח אימונים אווירי 5 ק"מ מיישוב?!
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים לא טילים, ירי כדורים. ולמה שהוא יירה בכוונה על בית ספר באמצע הלילה כשהוא ריק?
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים בית הספר היה ריק בעת התקרית, מלבד שומר שהזעיק את המשטרה לאחר ששמע רעשים שחשב שמקורם באדם שרץ על הגג המממ, בואו נראה: אדם שרץ על גג vs. מטוס קרב שמפגיז את הגג וואלה, באמת נשמע דומה... חוץ מזה, מי מגדיר שטח אימונים אווירי 5 ק"מ מיישוב?! תראה, זה ידוע שלאמריקאים יש מצוקה של שטחים. במדינה קטנה כמו שלהם, חייבים לעשות קצת הקרבות, ויוצא ששטחי אימונים סמוכים ליישובים.
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים נו אמרתי לכם כבר שהחומר שם הוא משהו בן-זו*ה ! אני אומר לכם המקסיקנים האלה יודעים את העבודה לא כמו הערבים האלה ככה זה שעושים מבצעים ל"אנשי כוחות הביטחון" ;D
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים המממ, בואו נראה: אדם שרץ על גג vs. מטוס קרב שמפגיז את הגג וואלה, באמת נשמע דומה... תראה, זה ידוע שלאמריקאים יש מצוקה של שטחים. במדינה קטנה כמו שלהם, חייבים לעשות קצת הקרבות, ויוצא ששטחי אימונים סמוכים ליישובים. התחמושת הייתה פגזי 20 מ"מ לאימונים, מה שאומר פגזי גבס, חוץ מקצת טייח לא קרה כלום.
פורסם 2004 בנובמבר 721 שנים ובכל זאת... 5ק"מ מהמטרה??? טוב, כגודל הפאדיחה, גודל הניחא 5 ק'מ במשהו שזז ב600קמ'ש+ זה עניין של שניות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.