פורסם 2004 בנובמבר 520 שנים פשוט תבדוק בQuest Log , ואם לא רשום לך שם כלום , פשוט תדבר עם כל אנשי העיירה.נ.ב - אם אני זוכר נכון , אתה אמור ללכת לטירה להביא את הפטיש של צ'ארסי מהארמון.
פורסם 2004 בנובמבר 520 שנים מחבר לא מופיע לי כלום ב Quest Log ודיברתי עם כולם והם לא אומרים כלום.ועל איזה טירה אתה בדיוק מדבר ?
פורסם 2004 בנובמבר 520 שנים לא לא..אתה צריך לחפש בסטוני פילד את איזה ספר לא זוכר בדיוק,לקרוא אותו ואז יש לך משימה של מגדל בבלאק מארשששאתה צריך להרוג איזה לוחמת אחת...
פורסם 2004 בנובמבר 520 שנים אחרי שמצילים אותו פשוט צריך להתקדם למונסטרי...המשימה במגדל היא סייד קווסט
פורסם 2004 בנובמבר 620 שנים מחבר דיברתי עם אחד האנשים והוא אמר לי שאם אני אנקה את המונסטרי אז הוא יקח אותי מזרחה..אבל איפה זה המונסטרי (סטוני פילדס/בלק מארש...) ?
פורסם 2004 בנובמבר 620 שנים לך אל דקרד קיין ואל אקרה. אתה אמור לדבר איתם אחרי שהחזרת את קיין מטריסטראם.עכשיו לך אל צ'ארסי (זאת שמתקנת לך הכל). דבר איתה. עכשיו לך אל הBARRACKS, ותחפש מפלצת גדולה שנקראת THE SMITH.תפוצץ לה ת'צורה, ואח"כ לך אל איזה פטיש שנמצא על סטנד איפשהו בחדר. קח את הפטיש ותחזור לעיר. דבר עם צ'ארסי, וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.