פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים משהו מאד מוזר.יש לי מחשב P3 733 , לוח אם MSI6309 היה מחובר כרטיס מסך VOODOO והחלפתי ל - GEFORCE 4 MMX440-8Xוהכל עבד כשורה.כנראה היתה איזשהי בעיה בחשמל והBIOS התאפס.מאז, רק ה - VOODOO מזוהה והGEFORCE לא. כלומר כשהמחשב עולה לא רואים כלום על המסך.ניסיתי את הGEFORCE במחשב אחר והוא מזהה אותו, כלומר הבעיה במחשב שלי ולא בכרטיס.ניסיתי לשחק עם הגדרות ב-BIOS ולא עזר.מה יכולה להיות הסיבה?
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים ממש לא תיכנס לביוס ותגדיר מחדש את הAGP תפעיל את אופציית ה Fast Write כמו כן את אופציית ה Side Band Adrassing תשמור הגדרות ותן תוצאות
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר אני כבר אנסה..רק רציתי לציין שגיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך מסתובב מאד לאט(בדקתי על מחשב אחר והוא טס..) אולי יש לי בעיית מתח נמוך לסלוט?אם כן איך מתקנים?
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר ממש לא תיכנס לביוס ותגדיר מחדש את הAGP תפעיל את אופציית ה Fast Write כמו כן את אופציית ה Side Band Adrassing תשמור הגדרות ותן תוצאות נכנסתי ל - BIOS - אין הגדרות כאלה
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר החלפתי לספק הישן שלי, ופתאום הכרטיס מזוהה בעלייה.מוזר, זה ספק חדש 500W . יכול להיות שהוא דפוק והמתח שמגיע לAGP נמוך?האם הספקים החדשים שמוכרים היום מתאימים לפנטיום 3טוב, אני אחליף אותו בחנות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.