פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים לא יודע ממה זה , אולי בהגדרות??המחשב פשוט מפעיל את המשחק וכעבור כדקה המסך פשוט נכבה והמחשב לא מגיבמה זה יכול להיות ?יש לי RDAEON 9600PRO חדש ומע' AMD 64 3000 + לוח של ג'יגהבייט K8NS
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר הספק הוא גנרי 400Wמחוברים רק כרטיס מסך + HD + צורב וכמובן המעבד וזה בערך הכלזה גם מתחיל להציק בעבודה רגילה על המחשבוהמחשב מודיע שזה משהו לגבי הכרטיס מסך
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר תצלום מסך של מה, ואיך אני עושה זאתזה כאילו הכרטיס מסך, ברגע שאני למשל מנסה להפעיל ממנו אפילו תצוגה 3D דרך הקונטרול פאנל של ATI המסך נכבה
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מחבר ניסיתי ולא עבד. עכשיו מותקן הדרייבר של omega האחרון. משום מה מחיפוש בגוגל מצאתי לא מעט אנשים שיש להם בעיות בהרצת גרפיקה ויציבות עם סדרת ה 9600 כנראה אני צריך למצוא את הדרייבר המתאים (לאו דווקא חדש) או פשוט לוותר על AGP X8 אני נואש
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים עזוב את הדרייברים של אומגה לך על הדרייברים הרגילים של ATI תתקין DX9.c אל תשכח כמובן לעשות Windows Update תבדוק שהמאורר של הכרטיס מסך פועל ותוותר על 8x
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים תעדכן ביוס... יש לי מערכת דומה (AMD+GB+RADION) וגם לי הייתה בעייה כזו. אתה צריך לעדכן ביוס ורצוי גם את הדריבר של הכרטיס מסך.
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מחבר לא נראה שיש טעם לעדכן ביוס, באתר של GIGABYTE העדכון שנעשה מינורי לחלוטין ולא קשור ל AGP וכו'..חוץ מזה שהביוס שכרגע נמצא מעודכן דיו.לי נראה שזו בעיה כללית של RADEON + GIGABYTE תראו בקישור פה : http://forums.devhardware.com/archive/t-23245יש עוד הרבה אנשים עם פחות או יותר אותה בעיהאני באמת נואש.בא לי להחליף את הלוח אם או הכרטיס מסךאני יודע שאם אני אבטל את ה AGP בביוס או יעבור ל X4 זה בטח יסתדר, אבל למה מה קרה?המחשב שלי דנדש!!עזרה !!!!!! :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.