עבור לתוכן

בעלי RADEON8500 וכל מי שמבין או אכפת לו!

Featured Replies

פורסם

דיייי! זה לא יכול להימשך! ניסיתי הכל! לא משנה מה, בעיית ה INFINITE LOOP ממשיכה!

הנה פירוט הבעיה (באנגלית): http://planet.nana.co.il/punani/ati

מסתבר שלהמון אנשים יש בעיה כמו שלי... הנה האשכול שפתחתי באתר RAGE3D.COM:

http://www.rage3d.com/board/showthread.php?s=&threadid=33620804

תראו אם אתם מבינים ומה לדעתכם ניתן לעשות? איך בדיוק ניתן לגורם ל ATI להבין שהבעיה הזאת היא כוללת ושהם יעשו משהו בנידון?

פורסם

גם לי ראדון 8500 מקורי מקנדה

תגיד איזה ספק יש לך?

איזה מחשב יש לך?

ומה ההגדרות בביוס של הכרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

תלחץ מתחת לשם שלי על המפרט כדיל ראות את המחשב והכל

וההגדרות בביוס זה לא ממש משנה אני משנה אותם כל פעם אני משחק עם זה לראות מה זה משנה אבל זה בדרך כלל לא משנה הרבה.

פורסם

רגע, הבעיה היא בכרטיסים שמיוצרים על ידי ati בלבד ? או שבכל הרדאונים למיניהם? (gigabyte,hercules ......)????

פורסם

ה INFINITE LOOP היא בעיה מעצבנת שב 99% מהמקרים תקרה תחת XP בגלל DX8.1 הדפוק.

כמובן שהתקנת DX8.1 על מערכות הפעלה אחרות גם מסבכת את המצב.

לפעמים זה דווקא קשור לתיזמון הזיכרונות בביוס אז כדאי לתת להם להיות על SPD (שזה בעצם AUTO).

גם ה DRIVING VALUE של ה AGP יכול להיות גורם.

פורסם

גם לי ראדון 8500 מקורי מקנדה

תגיד איזה ספק יש לך?

איזה מחשב יש לך?

ומה ההגדרות בביוס של הכרטיס מסך?

כמה עלה לך שם?

אין איתו בעיות?

פורסם

הנושא הזה עם כרטיסי ATI & NVIDIA מתחיל לעצבן אותי . למה אנשים לא יכולים להבין שלמערכת XP יש בעיה עם סטים של דריוורים , והדבר היחיד שיפתור לכם את הבעיה זה SP1 למערכת ההפעלה !

אז נכון , שזה מעצבן , אבל כמה אפשר להתלונן .... אף אחד חוץ ממיקרוסופט והעדכון שלהם לא יפתרו לכם את הבעיה , גם אם תעטרו לבגץ .

תאזרו בסבלנות וחכו לSP !

פורסם

עם אילו כרטיסים זה קורה ואיזה חברות?????????.

פורסם
  • מחבר

מה זה sp1?

פורסם

Service Pack... "קיט" תיקונים ועדכונים שונים (כגון : אבטחה ושידרוג תוכנות קיימות) למערכת ההפעלה.

כל כמה חודשים מיקרוסופט דואגים לשחרר אחד כזה לאחת ממערכות ההפעלה שלהם המבוססים על טכנולוגיית ה NT.

פורסם

המממ...

הבעייה היא בWinXP והדרייברים החדשים, כלומר אם תשאירו את מה שXP מתקין זה לא קורה...

בכל מקרה לבעלי הLE מתוצרת ATI תבררו אם הכרטיס עצמו תקין כי לארץ הגיע משלוח פגום שנמכר בחלקו, ולכן יכול להיות שחלק מהמשלוח שלא הוחזר הגיע אליכם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים