פורסם 2002 ביוני 423 שנים יש לי כמה שאלות:1. מה דעתכם על לוח האם של אינטל D845HV?2. יש לי זיכרון של 256 sdram ואני לא יודע איזו חברה זו יש איזו תוכנה שיכולה להגיד לי את זה?????? זה דחוף!!! פתחתי את המחשב שלי ולא הצלחתי לראות איזו חברה זו כי לא ממש רואים
פורסם 2002 ביוני 423 שנים 1) לוחות אינטל הם מהלוחות הגרועים ביותר שיש... לדעתי.2) תוציא את הזיכרון פיזית ותבדוק על הצ'יפים, אם לא כתוב אז זה זיכרון אחושרמוטה קברי.
פורסם 2002 ביוני 423 שנים מחבר דווקא לא לי יש 1 כזה והוא עובד מעולה 1 מהלוחות הכי טובים לדעתי לפחות2. לא יודע לא רוצה להוציא אותם כי זה קצת מסובך להוציא את זה כי המארז שלי קצת צפוף.........יש אולי איזו תוכנה שתגלה את זה.?תודה מראש............
פורסם 2002 ביוני 523 שנים CTSPD ונראה לי שאפילו סנדה מסוגלות לבדוק מה כתוב ב SPD של הזיכרון.אם הוא לא גנרי סוג ב' יהיה שם את השם של היצרן.
פורסם 2002 ביוני 523 שנים לוחות של אינטל מראים כבר כמה שנים טובות יציבות אלופה... נכון שיש עדיפים, אבל אינטל (למי שלא רוצה OC) יכולים להיות בחירה טובה.
פורסם 2002 ביוני 523 שנים לא נכון!תתפלא, הלוחות של אינטל לרוב סובלים מבעיות בגרות.לעומת זאת, אסוס, גי'גהבייט, סולטק אייפוקס.. וכו'.. עושים מעשה חכם, אלו יצרנים טאיוואנים שלוקחים את המודלים של אינטל, ופשוט משפרים אותם.. לכל הכיוונים.לכן תמיד עדיף לקנות של אחד מהטאיוונים מאשר אינטל מקורי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.