פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים מאד אשמח לקבל טיפים שימושיים שיעזרו להבקיע ברמת הקושי המטורפת הזאת.הבעיה העיקרית היא שממש קשה להעביר through pass בלי שהמגנים ישתלטו. ניסיתי אלף וריאציות וזה פשוט קשה מאד.יש טיפ? :-\
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים אז ככה: 1. תחילה, וודא שיצאת מהמשחק. 2. לך ל- Control Panel->Add/Remove Programs 3. תסיר את FIFA 4. תתקין את Pro Evolution Soccer 5. שחק להנאתך ותהנה מחווית משחק ריאליסטית 8) בהצלחה ( )
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים LOLLLLLLLLL קרעת אותי מצחוק בנאדם!דרך אגב, הPro Evolution Soccer 4 יצא כבר למחשב האישי??
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים LOLLLLLLLLL קרעת אותי מצחוק בנאדם!דרך אגב, הPro Evolution Soccer 4 יצא כבר למחשב האישי??מה מצחיק בזה?..רמת חוש הומור נמוכה ומבישה....ולפי מה שקראתי..PES4 אמור לצאת ב19...עוד שבועיים בערךעריכה:התכוונתי לגירסאת ה-PC כי לסוני זה כבר יצא.... וגם ל-XBOX
פורסם 2004 בנובמבר 621 שנים מה מצחיק בזה?.. רמת חוש הומור נמוכה ומבישה.... בנאדם זה לא היה במקום! יושב לך על הלב?! אותי זה מצחיק...! לא בא לך אל תצחק!!! עוד אחד שחושב את עצמו... :itschy:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.