עבור לתוכן

רסיבר טוב וזול.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שמע גם אני מכיר תעניין של המספרים, לאחי יש רסיבר ישן מאוד של רוטל 15X4 שבווליום 1מתוך 9 אנולוגי כבר מפוצץ תבית עם זוג רמקולים קדמיים של 400 וואט ( http://www.yellowstore.co.il/yp/product.asp?pc=34779 ).

שמע אין לי איפה לשמוע חוץ בסניף של סקאל אבל הבעיה שהמחירים שלהם יקרים ויש חרא דגמים, אוזן מזויינת אני לא חושב שיש לי ואני לא מי יודע מה מבדיל בין רסיבר של 5000 לרסיבר של 1000 באיכות השמע, האוזן שלי נהרסה מכל המסיבות שיש פה ובגלל שאני שומע דיסקמן בווליום חזק מדיי.

אז שמע אני צריך שתתן לי הצעה לרסיבר טוב (עד 1300 שח בבקשה) שאיתו אני שומע מוזיקה מהמחשב דרך AUX של LEFT ו- RIGHT, מוזיקה שאני שומע? טראנסם, קלאסי (לד זפלין, סקורפיון) רוק, רוק כבד וראפ.

תודה.

פורסם

עדיף לך לחפש מגבר סטיראו (שיש לו חיבור ל 4 רמקולים ) מאשר רסיבר לקולנוע בייתי

יעלה לך פחות ויוסיף לך באיכות של המוזיקה ... (כייון שהוא נועד רק לזה )

פורסם
  • מחבר

הבעיה שמגברים הם סתם מרושלים מגושמים גדולים שלא נותנים עובי וחילוק נכון.

פורסם

אני מצטער מראש על הבוטות, אבל זה בערך הדבר הכי מטומטם שקראתי כאן לאחרונה... :bash:

פורסם

אני חושב שאם יש להם רק 4 חיבורים לרמקולים הם נועדו לחילוק ועובי נכון לא ?

פורסם

עדיף ווקמן ב 50 שקל מהדבר הזה.

מצד שני הרמקולי שיש לך לפי מה שראיתי הם רמקולים של מערכות פשוטות (אני לא בטוח ב 100% אבל כך זה נראה) , לא משהו שצריך הגברה של מרנץ 4000 (!!!).

יספיק לך מגבר סטאריו ב800 שקל עם 4 חיבורים כמו שאמרו.

אני לא מכיר דגמים במחירים כאלה אבל אני רק אומר לך שאתה לא צרך משהו ב 1000+ שקל.

פורסם
  • מחבר

הרמקולים אכן באו עם מערכות, אחת של LG (שנפטרה) של JBעם רמקולים L, ואחת של AIWA. הרמקולים הנ"ל מצויינים אם לא איכפת לך.

פורסם

אני בטוח שהמגבר סטריאו שלי (שאפשר לחבר אליו 4 רמקולים) אוכל כל רסיבר במתחת ל2000 שקל בסטריאו...

ולשלי יש וותק בעולם של יותר מ20 שנה. אז אל תזלזל במגברי סרטיאו, ב95% מהפעמים הם יתנו יותר איכות מאשר רסיברי סראונד באותו מחיר

נראה לי כדי לך לחפש מגבר סטריאו יד שניה שיתן לך את המקסימום איכות ביחד למחיר

פורסם

אוקי שיניתם לי קצת תחשיבה, זה יכול לחסוך לי כסף :)

מה אתם אומרים על זה?

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3667234

תעשה לעצמך טובה ואל תגע  במשקולת הזאת אני התקנתי חמישה כאלו ותאמין לי לא פרו ולא סאונד.

ולגבי הרסיברים של YAMAHA סדרה 3 לדעתי הם נותנים תמורה טובה למחיר ומה שחסר להם באיכות הם משלימים באמינות (כמובן שאין מה להשוות למארנס וגם לא לנקומיצ'י) אבל לדעתי הם נשמעים מספיק טוב לאלף שקל וקצת שהם עולים (כמובן שהכול עניין של טעם).

פורסם
  • מחבר

אהלן חברה, תודה על התגובות עד עכשיו אבל הבעיה נפתרה.

מסתבר שה-LG לא מתה, חשבתי שהיא מתה אבל היא עובדת מעולה על תדר AUX, בניגוד לAIWA היא מחזיקה את ארבעת הרמקולים על ווליום מכובד. אז בקיצור כל הבעיות שלי נפטרו ואל תקנו AIWA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים