פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים או קי אז ככה מה זה המדיה סנטר 05של מייקרופופט והאם הוא יועיל ליהמחשב שלי מחובר לטלוויזיהולמערכת שלי 5.1עם כבל קוקסיאלמה יתרונותיה אם בכלל?אולי BS PLAYER בעמם עושה אותה עבודה ושוקלת עשירית?
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים המדיה סנטר זה הרבה יותר מזה...זה גם הקלטה של תוכניות טלווזיה ואפשרות להסתכל עליהם ברשימה, ארגון ויזואלי מעולה וכו' (יש רשימת פיצ'רים באתר של מייקרוסופט).אם אתה פשוט רואה סרטים בטלוויזיה דרך המחשב, אתה לא צריך את זה...בכל מקרה, בשביל להשיג מדיה סנטר אתה צריך לקנות את החומרה (מחשב המיועד לכך) כי עפ"י מה שאני הבנתי לא מוכרים את זה בנפרד.
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים מחבר אוריפ אתה מפתיע אותי?מתי קנית משהו בזמן האחרון קנית ספר שירים עטוף בפלסטיק כדי לקבל אוסף שירים יש כאלה שקוראים לזה MP3 דרך אגב בקיצור מה שאתם אומרים שזה טיבו לעניים רק החומרה!
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים מדיה סנטר 05 ניתן לראשונה קם לקניה (בניגוד למדיה סנטר המקורי ול-04 שיצא שנה שעברה). הגרסה הנמכרת היא OEM ולא קיימת גרסת RETAIL.הוא נמכר אפילו בארץ:http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1273&p=0מדיה סנטר מאפשרת לראות טלויזיה ולהקליט עם כל פונקציות ה-TIVO המקובלות (EPG וכו').הצגת סרטיםניגון מוזיקהחדש ב- 05:תמיכה בכרטיסי DVB בשביל HDTVתמיכה ביותר מטיונר טלויזיה אחד (הקלטה ו/או צפיה ביותר מתוכנית אחת במקביל).יש לי כרטיס WinTV PVR 350 שאמור היה להתמך ב- Media Center ואף פעם לא הצלחתי לגרום לו לעבוד תחת Media Center.בסוף נמאס לי, התקנתי XP רגיל אם SageTV ויש לי לפחות אותן פונקציות אם לא יותר.קיימות גם תוכנות נוספות כמו BeyondTV שגם עושות אותו דבר ולא צריך להתקין גרבה מיוחדת של XP בשבילן.המטרה הסופית: MythTV תחת Linux. זו הפלטפורמה היחידה שאני אוכל לעשות בה קסטומיזציה מלאה.
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים בקיצור מה שאתם אומרים שזה טיבו לענייםאו טיוו לישראלים(שאין ביכולתם להשיג טיוו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.