פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים אני מחפש ראוטר אלחוטי ללקוח + אחד לעצמיבשבילי הבנתי שאין על מה להתפשר רק להזמין WRT54G של לינקסיס מחו"ליש למישהו המלצות לקושחה הכי טובה שיצא לו לנסות?בשביל הלקוח אני רוצה משהו אמין לא צריך הצפנות וכל מני תוספות למיניהן העיקר שיהיה אמין ושלא יעשה בעיות.הבנתי גם שרוב הבעיות קורות עקב נתב לא תקין מההתחלה, התחממות ואימיול.כמובן שיהיה זולשתי אופציות:DLINK 614+ - מומלץ בהרבה מאוד מקומות כולל בPC MAGAZINE256BIT WEP למרות שזה לא עקרוני8MB SDRAMEDIMAX 6408 - 128BIT WEP16SDRAMלא ראיתי שכלכך מומלץ עליוהקונפיגורציה היא נתב מחובר למחשב קווית ועוד מחשב אחד אלחוטית בעזרת כרטיס רשת שגם אני לא סגור איזה כדאי והאפשרויות הן (מהזול ליקר):ASUS WL-161 USBEdimax EW-7126 PCIEdimax EW-7117u USBASUS WL-1306 PCIDlink DWL-520 PCIDlink DWL-122 USBהמחשב שיהיה מחובר אליו (לכ.רשת האלחוטי) הוא P3 עם 98.מי שיוכל לעזור לי להחליט מנסיון עזרה תתקבל בברכה תודה!-נועם
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים אני עובד עם הדילינק הנ"ל כשבוע, ללא בעיות.כך בחשבון שאינני מפעיל אימיול, קאזה ושאר ירקות.
פורסם 2004 בנובמבר 521 שנים מצטרף לבעיית הדילינק (יש לי 614+). אבל בזמן האחרון אני עורך ניסוי, וגיליתי שכשאני מרוקן את הלוג כל כמה ימים, הבעיה מסתדרת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.