פורסם 2004 בנובמבר 420 שנים שאני משחק זה כאילו יש ממש תקיעות, כאילו הגרפיקה נתקעת כזאת, חלק מהר מאוד גםלא יודע איך להסבירמישהו יודע?
פורסם 2004 בנובמבר 420 שנים FORD RACER 3, אף אחד לא שמע על זה.אבל ראיתי אותו בMIRC היום.יכול להיות שזה פשוט בעיה במשחק?ד"א הוא נראה טוב?
פורסם 2004 בנובמבר 520 שנים מחבר גרפיקה טובה יחסית אבל אי אפשר לראות ככהכאילו המשחק זז מהר ופתאום נחתך כזה, אין לי משוג איך להסביר
פורסם 2004 בנובמבר 620 שנים יש לי את המשחק נחמד... לא יותר, אפשר לשחק עד שיצא NFSU 2.הבעייות שאתה מתאר הן בעיית חומרה, יכול להיות שהמחשב שלך חלש מידי (כ.מסך,זכרון,מעבד,חוסר מקום בדיסק הקשיח ועוד).תוודא שבאמת אין לך שום דבר שרץ ברקע. אצלי לדוגמא יש את התקיעות האלו כאשר הICQ עובד.
פורסם 2004 בנובמבר 620 שנים מחבר בעיות חומרה?שים לב למפרט בחתימה שלי, זה אמור להריץ אותו הכי חלק שבעולםבשאר המחשקים אין לי שום בעיות כאלה
פורסם 2004 בנובמבר 620 שנים המשחק הזה יותר מידי ארקיידי תבדוק אם ההגדרות תואמות את אלה: http://img113.exs.cx/img113/8359/aaaaa.jpg
פורסם 2004 בנובמבר 720 שנים מחבר או עכשיו עובד נורמלי תודה! הכל היה מסומן ב V מזה 2 האופציות האחרות אז?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.