עבור לתוכן

MX 510 vs MX 1000

Featured Replies

פורסם

אתה מתכוון בביצועים או בטכנולוגיה ?

טכנולוגיה שונה בתכלית.

אין LED שמאיר וחיישן אופטי שקורא את התנועה, מדובר בטכנולגיה אחרת לגמרי.

פורסם

בתור אחד שרכש לפני יומיים את ה MX1000 אני לא מעוניין בשום עכבר אחר.

לדעתי פשוט שווה כל שקל.

פורסם

למשחקים, אל תקנה בשום פנים ואופן mx1k, מה אתה מצפה ששני הליצנים האלו למעלה יגידו לך שהעכבר עכשיו שהם קנו ב- 1000 ש''ח גרוע?

תקנה mx510, ככה גם תוכל להיות חופשי מ- negative acceleration, להריץ 500hz ועוד...

עכשיו ראיתי שמוכרים את ה- razer viper בארץ, הוא יהיה יותר טוב משניהם..

למה סתם ללכלך ולדבר שטויות ? בהתחלה חשבתי שאתה באמת מבין משהו אבל עכשיו אני רואה שאתה סתם עוד סוכן מכירות סמוי של razor  ::) ... אז אולי יכול להיות שהרזור הזה הוא עכבר טוב

אבל למה סתם להגיד דברים לא נכונים ? אין שום בעייה עם עכברים אלחוטיים איכותיים ובפרט עם ה mx1k ותאמין לי שאם היו לי איזה שהם טענות כלפיו היתי אומר לכולם אין לי שום דבר להתבייש

ואני מרוצה מאוד מאוד מימנו , אז נכון שהוא טיפה יותר כבד אבל זה לא בהכרך תכונה רעה ההפך לדעתי זה מגביר את היציבות והדיוק מאשר סתם עכבר קל שעף ברוח

לגבי הגודל שלו בתור אחד שאין לו יד כמו של שחקן כדור-סל אני יכול להגיד לך שאין שום בעייה איתו וההפך הוא יותר קטן מה mx700 שהיה העכבר הנבחר של איזה פורום שחקנים מקצועיים בחו"ל (לא זוכר את השם)

אז להבא אל תזרוק סתם שטויות ותהיה fanboy של רזור זה דבר אחד לשבח משהו שאתה חושב שהוא טוב אבל זה דבר אחר לגמרי לדבר שטויות שאתה לא יודע על עכברים אחרים סתם

פורסם

טוב, בכל אופן.. בתור אחד שמתמצא מאוד בעכברים של גיימרים מקצועיים, כאלה שהולכים ל WCG ו CPL, העכברים ה_יחידים_ שהם משתמשים בהם אלו MX5x0 ו MS IME3.0

אף אחד לא משתמש בעכבר אלחוטי, נקודה.

פורסם

UberScorpion, לא הטעיתי אף אחד. ייחסתי את תשובתי לזה ששאל מעליי, ולכן לא כתבתי תשובה מלאה, דיברתי על ההבדלים הפיסיים בלבד, כלומר הגודל וכו'. אני יודע שה- MX1000 הוא עכבר לייזר, אבל זה ממש לא הופך אותו ליותר מדויק.

DXT צודק, אבל מה שיש ב- CompIL זה ה- Viper הישן יותר, וה- DiamondBack יעלה כמו MX510 בתחילת דרכו ויהיה לו 7 (!) כפתורים. אגב הייתי מכליל את הדיאמונד כ- Cutting Edge. השמועות אומרות שלוג'יטק עובדים על עכבר חדש שיצא חודש הבא שיתן תשובה לדיאמונד על 1600dpi.

CobraDragon - קודם כל נסה כל עכבר אחר, אז נדבר.

EvilSting - אולי אני לא מבין בעברים או אולי הבנתי אבל אני לא פאנבוי של Razer, להיפך בבית יש לי Razer, Logitech, MS גם יחד.

דבר ראשון הרייזר הוא לא "אולי עכבר טוב" אלא הוא אכן הטוב ביותר שאתה יכול להשיג כיום. ואני כן אומר דברים נכונים, האחוז של האנשים שהיו להם בעיות laggin, delay ו- skipping הוא הרבה יותר גבוה מהאנשים שקיבלו עכבר "מושלם". לוג'יטק סתם עשו כאן טריק שיווקי. הם לא עשו מה שבאמת נחוץ לנו לשפר את הגיימינג שלנו, לא עשו כלום כדי להכפיל את קצב העברת המידע. רק עיצוב חדש, אלחוט, בטריה חדש ו- "ULTRA MEGA LASER" והם חושבים שזה יביא את המהפכה. יש אנשים שנפלו בפח (Roll Eyes יש כאלו שלא, אני די מרחם על אלו שכן שילמו בסוף הרבה כסף (וואו הוא זז על זכוכית !!!$^@). הכובד זה עניין של טעם ואין לך שום זכות להחליט מה טוב ומה לא. אישית אני אוהב עכברים קלים וקומפקטיים. MX700 בחיים אבל בחיים לא היה עכבר משחקים נבחר איפשהו, ובטח לא בקהילה של progaming. עכשיו אני לא זרקתי שום שטויות ולא הייתי פאנבוי, ואני יודע על עכברים אחרים יותר ממך; אז אתה כאן צריך לסתום תפה.

Danman, אתה צודק לגמרי. ה- CSers משתמשים לרוב ב- IME3.0 וכל השאר ב- MX500. אבל עכשיו עובדה ש- SK מחליפים את כל הציוד שלהם ב- Razer DiamondBack שתראה מה העכבר הזה עשה...

Burton - אתה צודק מאוד, הצוואר בקבוק אפילו גודל במשחקי הרשת. הגורמים המשפיעים ביותר הם הרפלקס והלאג של הרשת.

אבל בכל שיפור הרייט נותן לך תנועה הרבה יותר חלקה ומדויקת ובסופו של דבר גם יתרון קל...

פורסם
  • מחבר

אני לא Hardcore גיימר ( מי טיפש מספיק כדי להיות אחד כזה ? :s05: :P) ואני לא משחק כ"כ

הרבה, חוץ מ CS וכאלה לפעמים. לדעתי 500 שקל עבור עכבר שלא מציע יתרונות ברורים על פני האלחוטי

זה מוגזם.ובכלל ה1000 עולה בחו"ל כמו שכאן עולה ה510, אז לא כ"כ משלמים על הטכנולגיה.

אני חושב שאני אלך על ה510 וזה יהיה לדעתי שיפור ניכר מן העכבר המעאפן (אופטי) של GENIUS

ב30 שקל שיש לי עכשיו. תודה על התגובות ועל המידע :xyxthumbs: תמשיכו כך 8)

פורסם

לדעתי הטיפש האמיתי הוא מי שמדבר ככה... אם היית progamer ב- SK והיו שולחים אותך לפרסומות בטלוויזיה היית מדבר אחרת לגמרי.

בחירה נבונה עשית, רק תדע ליצור איתי קשר שנעזור לך להריץ 500hz ולהעיף לך negative acceleration ולשים לך 800DPI...

אני הייתי מחכה ל- diamond אבל זה רק אני..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים