עבור לתוכן

יש לי רק שאלה קטנה על ה- Force Feedback במשחקי מחשב...

Featured Replies

פורסם

קניתי לאחרונה את ה-Firestorm Dual Power 3 שתומך ב-Force Feedback.

התקנתי את הדרייבר והכל וניסיתי אותו ב-Need for Speed Underground וגיליתי שהוא רועד

לא כשאתה נתקע באיזה עצם או משהו אלא שזה תלוי בסיבוב - ככל שהוא חד יותר ככה הרעד חזק יותר.

אז רציתי לדעת עם זה ככה תמיד בכל משחק או שזה משהו אצלי ואולי יש דרך לסדר את זה?

עם תוכלו רק לענות לי בקצרה זה גם יעזור אז תודה מראש לכל מי  שיקח שתי שניות מזמנו ויעזור לי בנושא השזה ;)

פורסם

אני לא מכיר את זה אישית, אבל נדמה לי שככה מתנהג Feedback... (הרי בשביל מה קנית אותו?)

אם אתה רוצה לבטל זאת, כנס להגדרות המשחק עצמו וחפש את האפשרות לביטול ה-Feedback.

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר את זה אישית, אבל נדמה לי שככה מתנהג Feedback... (הרי בשביל מה קנית אותו?)

אם אתה רוצה לבטל זאת, כנס להגדרות המשחק עצמו וחפש את האפשרות לביטול ה-Feedback.

תודה על התשובה המהירה אבל אני לא בטוח שהסברתי מספיק טוב.

הכוונה שלי הייתה שהרעד לא עובד שאני מתנגש או מתהפך.

הוא עובד ברגע שאני מבצע פנייה - ככל השהפנייה חדה יותר ככה הרעד חזק יותר.

השאלה שלי אם זה נקרא מצב נורמלי ואם כן אז אם אפשר לשנות אתה ואם לא איך אני מתקן את זה.

תודה על עזרתך בכל אופן :)

פורסם

באמת שאין לי מושג, אבל נסה לחפש באפשרויות שבתפריטי המשחק.

אולי האפשרות של הפעלת Feedback במצבים מסויימים (התנגשות וכו') - מבוטלת.

פורסם
  • מחבר

OK בדקתי את האפשריות במשחק ואין איפה לשחק עם ה-Feedback יש רק Vibration - On/Off.

אבל מה שכן ניסיתי באמת לשחק קצת יותר והבנתי שפשוט ככה בנוי המשחק:

ה-Vibration באמת נעשה חזק יותר ככל שהסיבוב חד יותר אבל בד"כ בהתנגשות המכונית לא תעצור מיד או תמשיך באותו הכיוון (בד"כ...)

ככה שיוצא שיש רעד ברוב ההתנגשיות (שוב - תלוי בכמה שהמכונית תסתובב).

עכשיו בקשר לשה שיש רעד בסיבובים זה די הגיוני כי במהיריות גבוהות המכונית מתחילה לרעוד (לא רק בסיבובים...), הבעיה נוצרת

כשאתה עושה סיבוב במהירות של 10 קמ"ש והמכונית עדיין רועדת כאילו היא עכשיו ב-200 לפחות.

זה די דומה לבעיה כששמים Nitro במהיריות נמוכות - הסביבה נעשית מטושטשת למרות שעדיין לא הגעת אפילו ל-100 קמ"ש

(יכול להיות שזה רק כשה-Blur עובד אבל לא משנה...) - מי שמכיר היטב את המשחק בוודאי יודע על מה אני מדבר.

בקיצור, הגעתי למסקנה שהבעיה שלי היא כנראה חלק מההתעצלות של המתכנתים ביצירת המשחקים ואני מקווה שב-Need For Speed Underground 2

כבר ישפרו את הקטעים האלה כי זה באמת משחק מעולה. ;)

תודה על התגובות E.T. תמשיך ככה. :yelclap:

פורסם

לבריאות, למרות שלא עזרתי לך ממש. ::)

בכל מקרה יש דיון גדול על NFSU2 בפורום משחקים - זה בטח יעניין אותך.

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים