עבור לתוכן

בעיה במחשב: המחשב נתקע, או לא נדלק כלל

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי בעיה במחשב,

יש לו 2 סימפטומים:

1) המחשב נתקע במהלך העבודה בכל 5-10 דקות, התמונה קופאת, הכל קופא והמקלדת אף קפוא ה(לא ניתן לשנות את נוריות המקשים).

2) רוב הסיכוים שהמחשב אינו נדלק, צריך לעשות ריסט בין 8-9 פםעמים עד שהוא נדלק. כלומר:: מדליקים אותו, ניתן לראות את הסידירות מההב, את המנורה של ההראד דיסק נדלקת, ואז הוא נתקע, הוא אינו מפעיל את המסך (המסך נשאר בהשהיה), המנורה של ההארד דיסק נשארת דלוקה, והמחשב קפוא, בלי לצפצף, בלי להשמיע רעשים של הדלקה.

יש לציין שלפני כשנה נמס לי הלוח אם , מחימום יתר (מאוורר דפוק), קניתי חדש ומאז דאגתי שלא יתחמם.

אמרו לי שזה יכול להיות הספק,

האם זה נכון?

בתודה,

אייל

פורסם

יכול להיות שגם הספק מתחמם. תוודא שהוא נקי מאבק. מה המפרט שלך ואיזה קירור יש לך במארז?

פורסם
  • מחבר

המאורר מסתובב, לא ראיתי אבק , ביצעתי ניקוי לפנ כמה חודשים,

אין עדיין אבק.

פנטיום 3 833 מגה הרץ

לוח אם זול במיוחד (אחרי שהראשון נמס) של חברה לא ידועה, נראה תקין, כרטיס קול מובנה

ג'יפורס 4

כרטיס רשת

(ס"ה 2 כרטיסים)

צורב

סידירום (כונן לצורב, וכונן לסידי)

2 כוננים קשיחים

שתיהם סיגייט,

אחד 20 (ישן, ומלא סקטורים פגומים, אבל יש שם מיגע חיוני ומקום שאני שם עליו דברים לא חשובים)

אחד 40 (חדש משנה שעברה)

זכרון 256 מגה SDRAM נדמה לי בשתי כרטיסים של 128, אחד רכשתי שנה שעברה. אחד בא עם המחשב.

יש לי גם ווינדוס וגם לינוקס,

על הלחינוקס לא מצאתי שום דבר בלוגים,

אני משתמש בג'נטו כמעט שנתיים, ככה שאני מתמצא שם, הלוגים פשו נגמרים בנקודה מסוימת שהיא של הטעינה של העכבר וזהו, פתאום מתחילה ההפעלה החדשה, כלומר, הלוגים לא מראים שום בעיתצ זכרון או מעבד, כאילו עשיתי ריסט.

תודה

פורסם

ומה לגבי הקירור? (כמה מאוורים, איפה הם ממוקמים, לאן הם פונים...)

פורסם
  • מחבר

בינתיים ניתקתי את הארד דיסק הישן (כמה שפחות עומס..)

מאוורר על המעבד כמובן,

מאורר על הלוח הקדמי (ליד כפתור הכיבוי) (מכניס אויר לבפנים)

ומאוורר בספק,

ומאוורר בכרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

לדעתי זה לא חימום,בדרך כלל לפי מה שאני ראיתי כאשר נהרס המאוורר בספק והמחשב נתקע בגללו רואים כאלו פסים אדומים למעה,

לי אין.

בנוסף,

זה קורה גם אם המחשב היה מכובה כל הלילה,

לא יתן שהוא מתחמם כל כך מהר..

פורסם

תבדוק מה הטפ' של המעבד והלוח בביוס

פורסם
  • מחבר

מעבד ב100 שקל.. אין לו את האפשרות,

יש לי מד חום מיוחד מהיר....

אני אבדוק היום לבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים