עבור לתוכן

מה כתובת אתר הכבלים שממנו אני יכול לבדוק מהירות?

Featured Replies

פורסם

פרטים:

תשתית- כבלים

ספק- אינטרנט זהב

חבילה- 1.5MB DOWN/16KB UP

בעיה: במשך השבוע האחרון (+כמה ימים) יש לי בעיות איטיות ממש גדולות באינטרנט.

בדקתי תוכנות ריגול עם SPY SWEEPER/AD-AWARE/SPYBOOT S&D

בדקתי ווירוסים עם KASPERSKY בהתחלה, אחרכך עם NAV2004, והיום עם MACFEE AIO שוב.

לא נמצא שום ווירוס, או תוכנת ריגול.

ניקיתי עוגיות, קבצים זמניים וכו'.

אבל בעיית האיטיות עדיין נמשכת.

עשיתי בדיקת מהירות הורדה מאתר הבית של הספק, וראיתי שאני מקבל מהירות הורדה הרבה פחות ממה שהיא אמורה להיות. על משחקים ברשת פשוט אין מה לדבר, אני משחק עם ישראלים וה-LAG עדיין עצום (מה שאף פעם לא קורה עם ישראלים במשחקי רשת).

אז אני רוצה עכשיו לבצע בדיקת מהירות מהאתר של הכבלים (התשתית) כדי לבדוק אם מהירות ההורדה עדיין דפוקה.

אז מישהו בבקשה מוכן לתת לי את כתובת אתר הכבלים שממנו אני יכול לבצע את בדיקת מהירות ההורדה?

וגם בגלל שבמשך שבוע וחצי אני לא קיבלתי את המהירות שאני אמור לקבל, אני צריך לקבל פיצוי?

מה אני אמור להגיד להם? "אני רוצה פיצוי על...."?

איזה פיצוי אתם חושבים שזה אמור להיות?

עידכון:

דיברתי כרגע עם התמיכה התכנית של אינטרנט זהב. הם בכלל לא עשו בדיקות כל שהן, רק אמרו לי ישר שהתקלה הזאת ידועה ושהיא תיפתר בקרוב. אז זאת אומרת עוד יומיים-שלושה של איטיות נוראית באינטרנט, וקרוב לשבועיים זמן שבו אני לא מקבל את החבילה שאני משלם עליה 139 ש"ח מקודם.

לא יודע אם אני מגזים במקרה הזה או לא, אבל אתם חושבים שאני צריך לפנות במקרה הזה לבית המשפט לתביעות קטנות? כי 139 ש"ח הם די הרבה כסף בשבילי, ואני כבר שבוע וחצי (ובטח עוד יומיים שלושה תימשך התקלה) לא מקבל את מה שמגיע לי.

פורסם

בחוזה התקשרות שלהם איתך הם יכולים לבצע עבודות וכאלה ושיהיו בעיות בחיבור למשך תקופה מסויימת, מכל סיבה שהיא, מעבר לתקופה כזו או אחרת הם חייבים לזכות אותך, את זה תברר באתר שלהם או שתבקש שישלחו לך תקנון שלהם.

בכל מקרה - בית משפט לתביעות קטנות לא יעשה כלום בשביל 50 ש"ח (ברצינות ) - והכל מעוגן בחוזה (אני מקווה בשבילך שלא ).

http://speed.hot.net.il/

אתר בדיקת מהירות ברשת הכבלים.

אתה צריך להתנתק מהאינטרנט כדי להכנס לשם אם אני זוכר נכון (אני מתכוון - כדי שתוכל להכנס לאתר ברשת הפנימית של הכבלים).

הכל מקרה - תקש מאינטרנט זהב פיצוי כלשהו , כי ת'כלס יש להם תקלה שהם מודעים אליה. :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה על התשובה.

בסוף התקפלתי, ולא עשיתי כלום בקשר לזה. הבעיה באינטרנט תוקנה שעה אחרי שערכתי את ההודעה הקודמת.

פורסם

גם זה אתר חביב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים