פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים שלום מה מצב??דבר ראשון לא ידעתי איפה לשים את זה אז עם זה לא במקום אז סליחהטוב אז ככה כבר שבוע שיש לי בעיות עם הפורום כמו דיונים שהגבתי(או לפחות זה מה שנראה לי) אז אחר כך שאני נכנס לפורום זה כותב לי חדש אני נכנס וכלום נדע אין שום דבר חדש ואני יודע שיש הודעה חדשהטוב בעיה שניה היום שמתי לב שמספר ההודעות שלי נשאר על 168 כשבאמת יש לי בסביות ה17X אודה לכם עם תעזרו לי
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים לא הבנתי תבעיה הראשונה פרט יותר,תעלה תמונותבאשר לבעיה השניה הודעות בפורום *כללי* לא נחשבות..זה לא מעלה לך את מספר התגובותוגם יכול להיות שזה גם ככה בפורום *אקטואליה ותרבות* לא בטוח לגבי זה
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים מחבר לא הבנתי תבעיה הראשונה פרט יותר,תעלה תמונותבאשר לבעיה השניה הודעות בפורום *כללי* לא נחשבות..זה לא מעלה לך את מספר התגובותוגם יכול להיות שזה גם ככה בפורום *אקטואליה ותרבות* לא בטוח לגבי זהאז אתה אומר שכל 10 ההודעות שלי לא נחשבות??? :'(ובקשר למה שלא הבנת נכון יש את הסימן הזה של הודעה חדשה? טוב יופי אז הופיע לי על דיון אחד נכנסתי ומה שראיתי זה את ההודעה שלי ולא הודעה חדשה ואני יודע שהיה הודעה חדשה כי ראיתי אותה קודם אצל שכן שלי
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים נראה לי שהבנתי אתה מדבר על כך שהיה תגובה חדשה לתראד שאתה פתחת או תראד שלחצת על *ליידע* ופתאום נעלמהתראה כל אחד יכול למחוק הודעה שהוא עצמו שם יכול להיות שזה מה שקרה..עברת על כל התראד? אולי זה עדיין שם ולא ראית
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים מחבר נראה לי שהבנתי אתה מדבר על כך שהיה תגובה חדשה לתראד שאתה פתחת או תראד שלחצת על *ליידע* ופתאום נעלמהתראה כל אחד יכול למחוק הודעה שהוא עצמו שם יכול להיות שזה מה שקרה..עברת על כל התראד? אולי זה עדיין שם ולא ראיתלא זה לא בדיוק קודם כל אני אף פעם לא השתמשתי ביידע פשוט כשנכנסתי ההודעה לא הייתהשנית בקשר למונה סתם שאלתי כי פשוט לא הבנתי מה קרה זה לא אומר שזה הכל ועוד בעיה שנזכרתי זה שנכון בדף הראשי לאתר יש את החמישה דיונים החדשים או שהגיבו וזה אז לפעמים לרוב!! אני רואה נגיד כמו עכשיו שהדיון שפתחתי אז אני הגבתי אחרון שזה לא נכון כי אתם הגבתם אחרונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.