עבור לתוכן

MSI Barebone

Featured Replies

פורסם

האם שילוב זה יהיה מוצלח ויציג ביצועים טובים?

[glow=Aqua, 2, 300]

Intel Pentium 4 2.2A Ghz, MSI 645E Max2 (ATA133, USB2.0), OC System 256MB DDR PC-2700 UnBufferd (With Heat Spreader), MSI GeForce 4 Ti4200 128MB + TV , Maxtor 60GB 7200RPM ATA-133, MSI 32X12X40, MSI 16X48, Phoebe TV Tuner + Video Capture + Remote, Logitech MouseMan Dual Optical, UMAX ASTRAPIX 380, Microsoft GamePad Pro, Volcano 7+ (Socket 478) / Arctic Silver 2 / 2 Midi ATX Fans, Matav Cable Modem (750KB Per Sec), Lexmark Z23 Full, PROVIEW PK-986 19", Midi ATX for Pentium 4 Pro

[/glow]

פורסם
  • מחבר

[glow=red, 2, 300]שאלה - איזה צורב יותר טוב??? זה או של LITE-ON במהירות מקבילה?[/glow]

[glow=aqua, 2, 300]האם ה-DVD יותר טוב משל LG?[/glow]

[glow=Pink, 2, 300]לכמה יגיע לוח זה עם המעבד באוברקלוקינג?[/glow]

[glow=yellow, 2, 300]האם ה-VOLCANO 7+ יותר טוב מה-Y.S TMD? לא מבחינת רעש...[/glow]

[glow=gold, 2, 300]והכי חשוב - האם החברה OC SYSTEMS טובה לאוברקלוקינג, הם יותר זולים מGENERIC ובאים עם HEAT SPREADER והם UNBUFFERD אבל נדמה לי שזו חברה חדשה.[/glow]

סליחה מקרב לב על כמות השאלות אבל זה די דחוף הייתי אומר...

פורסם

הרכב טוב למדי.

אבל בנוגע לזיכרונות אני לא הייתי מסכים להיות שפן ניסויים ואני לא מאמין שהזיכרונות זולים בגלל שלחברה יש שאיפה של אפס אחוז רווח.

(זה שהם יותר זולים מג'נריק מצלצל בפעמון מסוים שעליו רשום זבל...)

ותקח iiyama454 במקום הProview.

עריכה: והמארז נראה קצת חשוד בתיאורו תיקח איזה מארז נורמאלי.

הDVD בסדר גמור.

וכן Y.S TMD יותר טוב מהוולקנו 7+.

פורסם
  • מחבר

מסך\רמקולים ומודם כבר קניתי. מארז עוד קניתי. אני אקנה אותו אחרי שאביא את כל החלקים הללו מארה"ב, אבל בטח אקח מארז עם ספק של 400W +. ;)

פורסם
  • מחבר

השאלה שהכי הכי מציקה לי. מה לעזעזל לקנות??? ATHLON XP או PENTIUM 4 NORTHWOOD? הלוואי שעד אז יצא הT-BRED, אז התשובה תהיה ברורה למדי... הוא יצא עוד חודש וחצי???

פורסם

מי יודע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים