פורסם 2004 בנובמבר 2020 שנים לא נורא - פיספסתי - פיספסתי, תהנו חברה. אבל מי שרוצה מוזמן להיתאמן עלי. רק תגידו.
פורסם 2004 בנובמבר 2020 שנים מחבר תסתכל בת'ראד הראשי בעמוד הראשון, TeaTime, המשחקים של המחזור הראשון נמצאים שם.
פורסם 2004 בנובמבר 2120 שנים מחבר אה, וואלה רק עכשיו נזכרתי, Milk - Inc, או נועם או מי שזה לא יהיה, אם אפשר לשים את זה בנעוץ, תודה.
פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים אוקי הסקר היה די מוצלח עד עכשיו (16 אנשים וזה מספיק), אז אני פותח את הליגה.כל מי שרוצה להצטרף עכשיו שירשום את שמו כאן ואני יוסיף אותו.אך ורק מי שרוצה להצטרף מוזמן להגיב.משתתפיםBlack Knight מנצ'סטר יונייטד ICQ - 212721053 אני נמצא באיסיקיו רק בשביל הליגה. - ThunderCloudPKer@hotmail.comSixKiller - 169073926Raul - ריאל מדריד - 336120936MasterOr - robiel_12@bezeqint.netBaba_Haze - מילאן ICQ - 193156370 | MSN - baba_haze@walla.co.ilדודי הסטלן - ארסנל ICQ - 256-657-431bolle (זה מי שאני חושב שאת?) - ריאל מדריד ICQ- 161443731HellWarrior - ברצלונה ICQ - 66688727cruel angel - צ'לסי - ICQ - 284643256 | MESSENGER - totodile_yak@hotmail.comdaniel - ארסנל MESSENGER - lystar@walla.co.il אני מבקש גם לרשום את המסנג'רים של כל אחד.חוקים:1) רמת משחק: World Class.2) מהירות המשחק: Fast / Normal, תלוי איך שאתם מעדיפים.3) כל החוקים שנמצאים במשחק אמיתי כגון נבדלים, כרטיסים ופציעות.4) זמן משחק: 6 דקות.סטטוס - הליגה החלה!הליגה תהיה 9 מחזורים, משחק אחד נגד כל אחד.ארבעת הרשונים בליגה עוברים לפלייאוף של חצי גמר - חצי גמר ולבסוף הגמר.למרות שאני בוטח בכם ובהגינות שלכם וזה, אני מבקש להביא מכל אחד פרינט סקרין עם התוצאה הסופית של המשחק.כדי לצלם תמונות מהמשחק אפשר להיעזר בתוכנה שניתנת להורדה כאן.מחזור מספר 1MasterOr (Unknown) Cruel Angel (Chelsea)Bolle (Real Madrid) Black Knight (Manchester United)Baba_Haze (AC Milan) - SixKiller (Unknown)HellWarrior (Barcelona) - Raul (Real Madrid)Dudi Hasatlan (Arsenal) - Daniel (Arsenal)את התוצאות יש להגיש בתמונה, לכתובת המסנג'ר או האיסיקיו (אני נמצא לרוב במסנג'ר) שלי.יש לסיים את כל המשחקים עד יום שישי הקרוב, ה-26/11 בערב.הטבלה תגיע בקרוב...אז קדימה - לשחק!
פורסם 2004 בנובמבר 2720 שנים אוקיי , לפי מה שהבנתי אף משתמש לא הגיש תוצאות ואפילו המשתמשים לא טרחו לשחק.חבל שלא לקחתם את זה ברצינות , Black Knight טרח והשקיע ואתם לא לקחתם את זה ברצינות.לכן הליגה נסגרת ואיתה גם הת'רד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.