פורסם 2004 בנובמבר 1620 שנים אנשים מצטער...!אבל אני ריאל מדריד... בלי ריאל אני לא משחקולחבר שלי קוראים לירון הוא יירשם בקרובמנהל והוגה רעיון הליגה....אתה זה שמאשר את הקבוצות?
פורסם 2004 בנובמבר 1620 שנים מחבר כן, אני זה שמאשר את הקבוצות, ואני לא רואה שום סיבה למה שתי קבוצות דומות יכולות להיות אחת נגד השנייה...יש בעיה עם זה ששתי קבוצות דומות יהיו אחת נגד השנייה?
פורסם 2004 בנובמבר 1720 שנים מחבר MasterOr, דודי הסטלן ו-SixKiller - אתם מתבקשים לרשום את הקבוצה שאיתה אתם משחקים.
פורסם 2004 בנובמבר 1720 שנים אם אני יכול להרשם עדיין זה יהיה מגניב ונחמדאיי סי קיו 284643256 מסנג'ר - totodile_yak@hotmail.comוהקבוצה צ'לסי
פורסם 2004 בנובמבר 1820 שנים מחבר אוקי עדכנתי הכל, ההגרלה תפורסם בקרוב מאוד...עדכון: הליגה תהיה 10 מחזורים, משחק אחד נגד כל אחד.ארבעת הרשונים בליגה עוברים לפלייאוף של חצי גמר - חצי גמר ולבסוף הגמר.לוח המחזורים יפורסם בקרוב גם הוא.
פורסם 2004 בנובמבר 1920 שנים מחבר מחזור ראשון פורסם!התחילו לשחק, יש לכם עד יום שישי הבא לסיים את כל המשחקים.
פורסם 2004 בנובמבר 2020 שנים מחבר ממש חבל... שלב ההרשמה היה פתוח במשך לפחות חודש.אני מצטער אבל כבר אי אפשר להצטרף הליגה החלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.