פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים ולא אני לא מדבר על 2004 אלא על המשחק הראשון שיצא UT 99 מי שלא יצא לו לשחק צריך להתבייש להתבייש להתתבייישכי זה המשחק הכי מטורף אדיר גדול והכי חשוב : המשחק שהכי דורש סקילס במילים אחרות חרישה............מי שלא יצא לו לשחק במשחק יכול להשאיר לי הודעה ואני יכניס אותו לעניינים דרך אגב קהילת UT99הקהילה השנייה בגודלה אחרי CSאז כדאי
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים לא הבנתי למה התרד הזה נועד... אבל אני באמת חושב כמוך ש UNREAL הראשון היה מעולה... ( לדעתי פחות טוב מ 2004 בהרבה ) אבל עדיין טוב...
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים קניתי מחשב חדש לפני שבועיים והמשחק היחיד שיש לי עליו זה האנריל 99. זה באמת המשחק הכי טוב שיצא אי פעם לפי דעתי רק שאני לא יודע איך משחקים ברשת.אולי תוכל להסביר לי איך....תודה
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים פותח הת'רד - תערוך בבקשה את הכותרת כך שתהיה יותר אינפורמטיבית , ותסביר לי בבקשה מה מטרת הת'רד.
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים מה זה השטויות האלה אתה אוהב תענתיקה הזה עדיין לך שחק בו,מה אתה רוצה משאר הפורום? אתה חושב שיש כאן מישהו שלא מכיר את זה? ואם כן עדיף שיתחיל לשחק בחדש כי הישן רק הולך ונעלם,לאט אבל זה ככה.
פורסם 2004 בנובמבר 321 שנים מחבר תראה זה שאתה חושב שהוא ענתיקה זה חבלכי אין לך מושג כמה שחקנים יש למשחק הזה בישראל ומי שירצה שאני יסביר לו מה איך ואיפה שישלח לי הודעה בפרטיעוד משהו אם מישהו רוצה לינק למשחק ולראות איפה כל הקהילה נמצאת שיכנס ל MIRCשרת : quakenetערוץ : #eilatאני זה e~Psychic
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים UNREAL משנת 99 הוא המשחק הראשון שאני קניתי והמשחק הראשון ששיחקתי בו ברשת.זה אחלה משחק, יש לי את הגרסה המיוחדת (לא יודעת מה השם שלה) שכוללת כל מיני תוספות.שיחקתי בו עד לפני חצי שנה, אבל אז ראיתי שכבר אין הרבה שחקנים :-\ אז הפסקתי לשחק.איזה שרתיםאתה משחק בהם? או שאתה בודק ברשימה שיש במשחק?
פורסם 2004 בנובמבר 421 שנים אם בענתיקות עסקיננו אני חושב שקוויק 2 לוקח את unreal בהרבהדורש גם שליטה מלאה במפה , ם יכולת תגובה ודיוקוגם ממשחק קבוצתי (כשמשחקים קבוצה על קבוצה)בכייף הייתי חוזר לשחק אותו אם היה עם מיבתקופה של unreal 99 בדיוק התגיסתי ולא יצא לי לשחק בו הרבה כי פשוט לא הייתי מוכן לוותר על קוויקומאז השחרור לא שיחקתי כלום כי.....פשוט לא יצאבקיצור אם למישהו בא לשחק קוויק 2 שישלח לי הודעה
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים מחבר UNREAL משנת 99 הוא המשחק הראשון שאני קניתי והמשחק הראשון ששיחקתי בו ברשת.זה אחלה משחק, יש לי את הגרסה המיוחדת (לא יודעת מה השם שלה) שכוללת כל מיני תוספות.שיחקתי בו עד לפני חצי שנה, אבל אז ראיתי שכבר אין הרבה שחקנים :-\ אז הפסקתי לשחק.איזה שרתיםאתה משחק בהם? או שאתה בודק ברשימה שיש במשחק?ModGodפשוט תכנס למשחק לך לMULTYPLAYERלך ל UT SERVERSחכה עד שזה יגיע ל 100% ואז כל השרתים שהפינג שלהם מתחת ל 100 זה ישראליםאבל כל הקהילה נמצאת ב IRC quakenet בשרת של כנס ל #eilatשרתים ידועים של VGAMES :שם השרת: Vgames Unreal Tournament - DeathMatchכתובת השרת: utdm.vgames.co.ilשם השרת: Vgames Unreal Tournament - Capture The Flagכתובת השרת: utctf.vgames.co.ilשם השרת: Vgames Unreal Tournament - 1 on 1 (Duel)כתובת השרת: ut1on1.vgames.co.ilאת הכתובות של השרתים רושמים ב :לכו ל MULTYPLAYEROPEN SERVERושם תרשמואם לא שיחקתם הרבה זמן בשרתים אז זה יוריד לכם כמה דברים אז לא להתעצל אם יש התעניינות תגיבו פה ואני יפרסם את חבילות ההרחבה וכל מה שצריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.