עבור לתוכן

צריך קצת עזרה למתחילים ב-Microsoft Outlook (לא Express)

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת אם למישהו מכם יש ניסיון בשימוש עם התוכנה הנ"ל? אני משתמש במחשב נייד בלימודים בבית ספר, וגם חבר שלי.. רק שחבר שלי "שוחה" בתוכנה הזאת (ובשאר אפליקציות של אופיס) ואני די מדשדש מאחור בכל הנוגע לאווטלוק. ראיתי שהוא מאורגן ממש ממש טוב והאווטלוק מאוד נוח לארגון העבודה עם כל השיעורים והמבחן וכל מיני תזכורות ופיצ'פקס שכאלה.

בקיצור, רציתי לדעת איפה אני מתחיל בכלל בתוכנה הזאת? כרגע אני עדיין תקוע בלתכנת 48 "reoccuring events" בשביל המערכת שעות שלי בלימודים.. החבר שלי ארגן את זה ככה שזה נראה כמו מערכת שעות, זאת אומרת שזה בקופסאות של 45 דקות כל אחת, וקופסא בשביל כל שיעור. רציתי לדעת אם קיימת דרך מהירה יותר להגדיר את מערכת השעות שלי, ולעשות שהתצוגה של ה-calender שלי לא יהיה אוסף של פסים צהובים מעפאנים - אחד בשביל כל שעה. ואיך אני עושה הוספת לוח מועדים וחגים הכולל גם חופשות מהלימודים אוטומטית

בכל אופן - טיפים כלליים, אתרים בנושא, טיפים ספציפיים לניהול מערכת שעות יתקבלו בברכה!

תודה!

נ.ב: החבר שלי לא לומד באותה כיתה איתי, ולכן אין לנו את אותה מערכת שעות - אחרת פשוט הייתי מעתיק ממנו. ולמה אני לא מבקש ממנו שילמד אותי? אין לנו ממש זמן שאנחנו נפגשים - רק בשיעורי אנגלית ואז כל פעם אני "מציץ לדשא של השכן" ומשדרג בהתאם את התוכנות והארגון של המחשב שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים