עבור לתוכן

עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא, ATi סופסוף הולכת אחרי nVidia

Featured Replies

• תגובות 31
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא ממש נקרא ללכת אחרי NVIDIA...

מתישהוא ATI הייתה חייבת לשים SM3 אם היא הייתה רוצה שמחקים יפעלו בצורה הטובה ביותר על כרטיסיה...

מה שכן, יש שמועות לא מבוססות, שATI מתכננת מערכי SLI... זה כבר נקרא ללכת אחרי NVIDIA...

פורסם

וSLI זה המצאה של nVidia? :silly: מישהו שכח את הדיאמנוד מונסטאר מבוסס Voodoo 2, או את המערך הגראפי של Aline Ware, והיה עוד מספיק ניסיונות.

ATi אמרה, שברגע שהטכנ' תיהיה בשלה היא תכניס אותה לכרטיסים שלה, כיום המשחקים שמשתמשים בSM2.0 הם FarCry TRAOD ואפקט עיוות החום של Doom3, אלא משחקים שמשתמשים במשהו שהוא native לSM2.0. כל המשחקים "שיתמכו" בSM3.0 זה יהיה פשוט דחיסה של יותר שיידרים לPASS אחד. ועד שיצאו משחקים שאשכרה ישתמשו בSM3.0 ה6800 יפעילו אותם כמו ש9500 מפעיל את FarCry, אם לא יותר גרוע. GI לא יעיל על ליבות עם מנועים גאומטריים כלכך חלשים, ושלא נדבר על כמה שמועות ששמעתי על הdata dependent branching של ה6800, אבל אלא רק שמועות לביינתיים. בכל מקרה ATi מתכננת SM3.0 על ה90 וה65 ננו מטר שלה, יש סיכוי שהיא תדלג עליו בכלל.

פורסם

;D יש לי 2 דיאמונד מונסטר 12MB בSLI שוכבים להם במגרה... היו מדהימים בזמנו ;D

פורסם
  • מחבר

;D יש לי 2 דיאמונד מונסטר 12MB בSLI שוכבים להם במגרה... היו מדהימים בזמנו  ;D

חחחחח....

אני מניח שהיום אתה יכול לצבוע אותם בכחול ולזרוק לים...

פורסם

חחחחח....

אני מניח שהיום אתה יכול לצבוע אותם בכחול ולזרוק לים...

זה רכיב אספנות :)

עוד כמה שנים זה יהיה שווה הרבה כסף :xyxthumbs:

דרך אגב גם לי יש voodoo2:)

של diamond אבל בלי SLI ועיבדתי את הקבל שמחבר בין כרטיס המסך ל VOODOO :\

פורסם

הSLi הוא לא טכנולוגיה מהפכנית שתזרים לnVidia מיליונים - אלא הצגת שרירים פשוטה שנועדה לגבור על ATi.

הSLi לא הולך להיות רווחי מפני שאחוז קטן ביותר ממשתמשי המחשב קונים כרטיסי High-End ורוב המשתמשים קונים כרטיסי Low-Mid End.

פורסם

זה רכיב אספנות :)

עוד כמה שנים זה יהיה שווה הרבה כסף  :xyxthumbs:

דרך אגב גם לי יש voodoo2:)

של diamond אבל בלי SLI  ועיבדתי את הקבל שמחבר בין כרטיס המסך ל VOODOO :\

[ltr]well I got 2 cirrus logic video cards one 512kb and the other 1mb

and maybe one day they'll be worth a fortune... nah.

and the cable is a simple VGA cable (HD15).[/ltr]

פורסם

הSLi הוא לא טכנולוגיה מהפכנית שתזרים לnVidia מיליונים - אלא הצגת שרירים פשוטה שנועדה לגבור על ATi.

הSLi לא הולך להיות רווחי מפני שאחוז קטן ביותר ממשתמשי המחשב קונים כרטיסי High-End ורוב המשתמשים קונים כרטיסי Low-Mid End.

הSLI דווקה יכול להיות יעיל מאוד נניח שאתה קונה היום 6600GT ובעוד שנה רוצה לשדרג למה לא לקנות עוד 6600GT ולקבל כרטיס פי שתיים יותר טוב לא נראה לך טוב?

פורסם

זה לא פי שתיים

תקבל 70-80% יותר.....

פורסם

אחרי שנה המחיר של 6600GT גם ירד בעשרות אחוזים נגיד שהיום הוא עולה 1400 שקל עוד שנה הוא יעלה בסביבות ה700-800 שקל ואתה מקבל שיפור ניכר בביצועים שרק כרטיס יקר יותר יוכל לספק לך.

פורסם

שיפור טוב נגיד שניי כרטיסים כאלה עולים 800 ש"ח כל אחד זה 1600 ש"ח מחיר לא רע בכלל עכשיו מעניין איזה מעבד חח אהה נכון אין בחירה זה רק פנטיום 4 L775 אין אפשרות ל-AMD64 אז מה זה שווה

וביצועים של שני 6600GT ב-SLI שווים לכרטיס 6800GT כמעט! ראיתי ב-HARDOPC השוואה או שזה היה GURU3D לא זוכר

פורסם

הלוחות שיתמכו בSLI יעלו מעבר ל1000 שקל, בהוצאה הכספית הנוספת שתצתרך להוציא על לוח, וכרטיס 6600GT תוכל לקנות כבר 6800nu. תוסיף את ההוצאה של כרטיס 6600 שני ותוכל לקנות 6800u.

פורסם

אז מחכים עד שיגיעו לוחות ה SLI שעולים 500-600 שקל...

לא חייבים ישר לרוץ לקנות. :nixweiss:

פורסם

שיפור טוב נגיד שניי כרטיסים כאלה  עולים 800 ש"ח כל אחד זה 1600 ש"ח מחיר לא רע בכלל עכשיו מעניין איזה מעבד חח אהה נכון אין בחירה זה רק פנטיום 4 L775 אין אפשרות ל-AMD64 אז מה זה שווה

וביצועים של שני 6600GT ב-SLI שווים לכרטיס 6800GT כמעט! ראיתי ב-HARDOPC השוואה או שזה היה GURU3D לא זוכר

הפוך!

אפשר רק מעבדי סוקט 939 של AMD.

:nono:

נ.ב

ראיתי שATI מתכוונת להוציא צ'פסט חדש שאמור לתמוך גם בסוקט 754 וגם ב939 וגם ב940 :nixweiss:

איך זה יתכן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים