פורסם 2002 ביוני 323 שנים גם לי זה קרה על לוח 440ZX אחרי חודש הבקר IDE שעליו היה הצורב שבק חיים אז יתכן וזה היה כמו אצלי סימני גסיסה
פורסם 2002 ביוני 423 שנים ממממ...כאשר צורבים זה מעמיס הרבה על המערכת רצוי בזמן צריבה לא לעשות כלום ותלוי גם במחשב שלך...אז עצה ממני שאתה צורב אל ץעשה כלום...
פורסם 2002 ביוני 423 שנים מחבר במערכות חלשות הוא מעמיסהמערכת שלי מספיק חזקה כדי שאני אוכל גם לגלוש ברקע...זה לא זה וחוץ מזה לפני זה הוא זז נורמלי גם עם דיסק בפנים וזה עוד לפני הצריבה קורהמישהו יכול לתת לי לינק לדריברים שלו ??
פורסם 2002 ביוני 723 שנים מחבר מוזר דיסקים של TDK הוא מזהה וצורב ודיסקים של DCD הוא עושה את הבעיות האלה עד עכשיו הDCD עבדו לי מצוין !זה יכול להיות העינית?יעני מלוכלכת ?
פורסם 2002 ביוני 823 שנים מחבר זה מופעל!יכול להיות שהעינית מלוכלכת ואז היא עושה לי בעיות עם חלק מהדיסקים ?
פורסם 2002 ביוני 923 שנים גם לי יש את הבעיה הזאת עם YAMAHA 16 10 40 IDEאומנם אצלי כשאני מכניס דיסק המחשב פשוט קופא עד שהצורב משמיע רעש של מנוע סילון ומזהה את הדיסק ואז המחשב חוזר לפעול רגילבכל מקרה אצלי פתרתי את הבעיה על ידי החלפת ערוצים משמע שמתי את הסידירום והצורב על הערוץ המשני כאשר הצורב הוא ראשיואת הדיסק הקשיח שמתי לבד על ערוץ משלו ומאז נפתרה הבעיהעוד סימן שהיה אצלי במחשב זה שברגע שהצורב תקע את המחשב זה גם תקע את הנורה של הדיסק הקשיח שמצביעה על פעילות ועד שהוא לא עשה SPOOL UP לא שבה הכרתו של המחשב שלי אני מציע לך אם הכל עובד על תשדרג את הקושחה (FIRMWARE) אם הכל עובד לך מבחינת צריבה של דיסקים לא מבחינת הבעיה שלך כי זה לא ישפיעה עליה זה פשוט שהצורב שלך כמו שלי לא מגיב להודעות TIMEOUT אם יש לך XP אתה יכול ללכת ללוח בקרה ואז לכלים אדמיניסטרטיביים ושם ב EVENT LOG תוכל לראות את ההודעות שגיאה (בדרך כלל ATAPI DEVICE) שיש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.