עבור לתוכן

PCI mode

Featured Replies

פורסם

wassup?

אז ככה, אתמול שמתי את ה-FX5900 ALBATRON על מחשב אחר, בשביל לבדוק משהו.

מה שמוזר, זה שבהגדרות של הכרטיס, כתוב שהוא עובד ב-PCI mode במקום ב-8X כמו שהיה כתוב במחשב הקודם.

הלוח הזה תומך ב-8X (לוח של ASROCK או משהו כזה [דגם P4i45GV R5.0]), ובביוס מוגדר לו שהתצוגה הראשית היא ה-AGI.

אז למה זה עושה לי את ה-PCI mode הזה?? איזה הגדרה בביוס פספסתי אם זה בכלל זה??

עוד דבר, אני כרגע עם הדרייברים שהגיעו עם הכרטיס (53.33), ומשום מה, כל פעם שאני נכנס להגדרות של הכרטיס, רק נכנס, לא נוגע בכלום, אז כל הטקסט של המסך מתחיל להופיע עם צל לבן מטושטש... וזה לא רק במחשב הזה. אני לא משנה דרייברים, כי כבר פעמיים שניסיתי להתקין את הדרייברים העדכניים של Nvidia אז זה גרם לווינדוס להפסיק לעלות ב-BOOT (אמר משהו ש-NTLDR MISSING או משהו כזה).

אז בבקשה תענו לי על השאלה הראשונה, ואם אפשר, למרות שזה פחות חשוב, אז גם על השניה.

תודה :)

פורסם

נסה דרייברים חדשים יותר...

פורסם
  • מחבר

דרייברים של מה? ואיך זה קשור ל-PCI? זה אמור להראות 8X גם עם הדרייברים האלה...

פורסם

תתקין את הדרייבר של הציפסט - ftp://aiedownload.intel.com/df-support/5811/eng/infinst_enu.exe

ntldr is missing בטוח לא נגרם על ידי הדרייבר ,קרא פה:

http://support.microsoft.com/kb/318728

http://support.microsoft.com/default.aspx?id=kb;en-us;Q314057

תמיד לפני שאתה מתקין תדרייבר החדש יותר תסיר את הנוכחי

בנוסף לפעמים נשארים שאריות ,תשתמש בdriver cleaner:

http://www.softpedia.com/public/cat/14/4/14-4-75.shtml

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להחליף דרייברים והתקנתי את הדרייברים המעודכנים של הצ'יפסט אבל זה עדיין לא עוזר ל-PCI.

קראתי באתר שלהם שבלוח הזה יש משהו מיוחד שנקרא AGI שזה AGP שמתאים רק לרשימה מסויימת של כרטיסים (מה הרעיון אל תשאלו אותי),

והכרטיס שלי לא מופיע ברשימה, למרות שמופיעים כרטיסי 5900 אחרים... ולפי מה שכתוב ב-MANUAL, זה אמור בכלל לא לעבוד,

אבל זה עובד... בערך... אולי זאת הסיבה?

בכל מקרה, זה מה שכתוב במאפייני תצוגה:

pci.jpg

צריך עזרה נואשת...  ???

פורסם

אז מה אתה רוצה שנגיד לך..

מצטער אין מה לעשות..

אם הלוח לא תומך אז לא תומך כמו שאתה רואה..

פעם הבאה לא קונים asrock... או כל חברה מעפנה אחרת...

פורסם
  • מחבר

חחח נראה לך שקניתי את החרא הזה??

זה סתם מחשב "גיבוי" שיש לי שמורכב מחלקי חילוף לא הכי איכותיים למקרה שלמחשב הראשי שלי ייקרה משהו, כמו שקרה...

פשוט עכשיו אני תקוע בערך שבוע בלי שאני יכול לשחק בשום משחק ובלי לעשות שום דבר גראפי...

מבאס =\ :-\

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער שאני מקפיץ את הדיון הזה, פשוט עשיתי חיפוש בפורום ויש לי את הבעיה הזאתי, ובכן בערך ..

גם אצלי, יש לי לוח שתומך בAGPX8 וכרטיס מסך שעובד ב AGPX4

בקיצר, בימים האחרונים אני מנסה לסדר טיפה את המחשב ושמתי לב שבאפיק במאפייני כרטיס מסך מופיע PCI X 0 שזה לא הגיוני, וניסיתי לעדכן דרייברים לכמה סוגים .. גם של היצרן וגם של הכרטיס מסך ..

יש לי

LEADTEK GF4 TI 4200 128MB AGP X4

פעם זה היה מראה שהוא משתמש באפיק AGP אבל עכשיו זה על PCI ..

יש דרך שאני יכול לבדוק מה קרה או לשנות את זה ?

בינתיים אני חושב על פירמוט, אבל זה בלאגן גדול לפרמט ולכן חשבתי שאולי יש דרך יותר מהירה ...

[attachment deleted by admin]

פורסם

השתגעת? :o אתה מקפיץ דיון בן שנה?

קרא בדחיפות את חוקי הפורום,

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים