עבור לתוכן

שיתוף אינטרנט\ חיבור 3 מחשבים בשרשרת

Featured Replies

פורסם

שלום ;D

אני צריך עזרה,

יש לי 3 מחשבים בבית(כולם XP), שניים מהם מחוברים ברשת Eth עם כבל רשת, והשיתוף אינטרנט ביניהם פועל כמו שצריך.(אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ברק עם מודם מוטורולה SURFBOARD SB4200)

המטרה שלי היא לחבר גם את המחשב השלישי לרשת.

שמעתי משהו על אפשרות של המודם הזה לחבר ברשת שני מחשבים, אחד דרך חיבור הUSB של המודם(שדרכו הוא גם מחייג לאינטרנט) והשני לכניסת הרשת על המודם.

כוונתי היא לחבר כך 2 מחשבים ברשת+ מחשב נוסף שמחובר בכרטיס רשת למחשב הראשון(השרת)...

אם מישהו יודע \יכול לעזור לי להגדיר כזה מצב, בבקשה ;D

אפשרות נוספת שאני חושב שיכולה לעבוד (אבל משום מה לא פועלת) היא לחבר את המחשבים בשרשרת רשת

המחשב הראשון( השרת ) מחובר למודם, ועם כרטיס רשת למחשב השני, השני מחובר לראשון ועם עוד כרטיס וכבל רשת למחשב השלישי...

כשניסיתי לחבר בצורה הזאת הרשת הצליחה לפעול אך האינטרנט לא היה נגיש במחשב השלישי והמחשב השני הציג את החיבור איתו כ "חיבור עם בעיות קישוריות" או משהו כזה.

כל עזרה תתקבל בברכה!

תודה מראש!

פורסם

אפשרי רק בתנאי אחד

שמחשב השלישי שמחובר לרשת דרך הUSB של המודם יתחבר בנפרד לאינטרנט יעני שם משתמש וסיסמא אחרים

אני כמעט בטוח שעם תנסה להשתמש בשיתוף של הוינדוס במצב הזה הוא יתן לך שגיאה 800

ורק שתדע שרשת ב?USB היא רק 12 מגה ביט לשניה

איטי בטירוף להעברת קבצים

פורסם

אם אתה על חיבור קבוע ללא חייגן, חיבור לUSB יעבוד בלי בעיה, והיית יכול לקנות גם סוויץ' ולחבר את שלושתם ביחד ליציאת הרשת

אחרת, אתה יכול לחבר את שני המחשבים למחשב השרת, פשוט בעזרת עוד כרטיס רשת על מחשב השרת. תוכל להגדיל ולקנות גם כאן סוויץ' ולחבר אל שלושת המחשבים אליו, ואז מספיק כרטיס רשת בודד במחשב השרת, וגם העברות קבצים למיניהם לא יעברו דרך השרת

בכל מקרה פתרון השרשרת נראה לי מסובך ומיותר, מספיק שרת בודד, שיכול לספק אינטרנט לשני מחשבים

אפשרי רק בתנאי אחד

שמחשב השלישי שמחובר לרשת דרך הUSB של המודם יתחבר בנפרד לאינטרנט יעני שם משתמש וסיסמא אחרים

אני כמעט בטוח שעם תנסה להשתמש בשיתוף של הוינדוס במצב הזה הוא יתן לך שגיאה 800

ורק שתדע שרשת ב?USB היא רק 12 מגה ביט לשניה

איטי בטירוף להעברת קבצים

1 - אתה צריך 2 מודמים בשביל לחייג פעמיים, אבל לכבלים יש את היתרון של החיבור הקבוע שלא צריך חייגן ונותן אפשרות לחבר יותר ממחשב בודד

ולגבי הUSB - לא הבנתי אם התכוונת לחיבור רשת מקומית או אינטרנט, לאינטרנט זה ממש לא צוואר בקבוק (אלא אם יש לך חיבור של יותר מ15Mb (זו המגבלה של USB 1.1, אם יש תמיכה בUSB2.0 אז זה 480Mb)

ולרשת הביתית זה ממילא לא יחבר אותו

פורסם

ברור שהתכוונתי לצוואר בקבוק מבחינת הרשת ולא האינטרנט ו בשביל לחייג פעמיים במודם הזה לא צריך 2 מודמים הוא פשוט מתחבר ל2 חשבונות שונים בלי שום בעיה אבל הוא מחלק ביניהם את רוחב הפס כאילו היו אותו חשבון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים