עבור לתוכן

בשביל מישהו שלא עושה OC.. הספק 420W שמגיע עם מארזי RAIDMAX יספיק להרבה זמן?

Featured Replies

פורסם

אוקי.. קניתי את המחשב הנ"ל:

A64 3000+ CH

epox 8kda3j

512 ddr ram adata pc3200

GF6800NU ELSA

Raidmax Scorpio 868+420W

ATP3

והיתר... (ציוד היקפי בלה בלה בלה..)

עכשיו השאלה שלי היא האם הספק הזה יחזיק את המערכת שלי להרבה זמן?

כלומר.. אני יודע שהספק בעיקרון ג'נרי, אבל האם יהיה כדאי לי תוך כחצי שנה לקנות ספק סביר יותר?

אני אשמח לייעוץ.. כי בהחלט לא הייתי רוצה לקום בבוקר גשום ולגלות שהמחשב שלי הלך בגלל ספק ג'נרי..

פורסם

ספק ג'נרי..

לא משהו שאתה יכול לסמוך עליו, להחזיק הוא יחזיק לך את המערכת אבל תסמוך עליו יותר מזה מתי שהוא ירצה הוא ישרף ורוב הסיכויים שיקח איתו משהו על הדרך כי הוא לא אוהב למות לבד...

תעשה שיקול

פורסם

Ok,

יש לי מפרט בידוק כמו שלך עם כמה שינויים פה ושם,

מבדיקה שערכתי עם הספק המקורי הוא עושה כל מיני בעיות והמתחים לא מדויקים בכלל,ועם קטודה וארבעה מאווררים וריאובאס שהוספתי הוא לא נדלק בכלל.

החלפתי את הספק תמורה זיכוי של 120 ש'ח כל הספק בספק של ThermalTake 420w שעולה כ350 ש'ח לערך,כלומר 350-120=230 ש'ח לרכיב שיספק אותך לאורך כל חיי המחשב,זה לא רכיב שתחליף עוד שנה שנתיים.

להלן המפרט המלא:

קישור

פורסם

בידיוק אותם תוצאות אצל חבר שלי עם מערכת הרבה יותר חלשה(אינטל 2.6 עם MX4000 ו512זיכרון)

המתחים לא יצבים בכלל , הספק כבר שרף קטודה , בקיצור , דוגרי , אפילו מהספקים הג'נריים , זה הספק הכי גרוע שראיתי בחיים שלי.

פורסם
  • מחבר

Ok,

יש לי מפרט בידוק כמו שלך עם כמה שינויים פה ושם,

מבדיקה שערכתי עם הספק המקורי הוא עושה כל מיני בעיות והמתחים לא מדויקים בכלל,ועם קטודה וארבעה מאווררים וריאובאס שהוספתי הוא לא נדלק בכלל.

החלפתי את הספק תמורה זיכוי של 120 ש'ח כל הספק בספק של ThermalTake 420w שעולה כ350 ש'ח לערך,כלומר 350-120=230 ש'ח לרכיב שיספק אותך לאורך כל חיי המחשב,זה לא רכיב שתחליף עוד שנה שנתיים.

להלן המפרט המלא:

קישור

תודה רבה... ומאיפה קנית את המארז? מפנדס? גם אם לא, נראה לך שפנדס ייתנו לי זיכוי של סכום מסוים?

עריכה: דיברתי עם פנדס הרגע, אמרו לי שיש להם זיכיון של 50 ש"ח לספק כי הם לא יכולים למכור אותו X:

אז... בסופו של דבר אני לוקח את הHEC 475T 2FAN... זה פסדר?? אני כמעט בטוח שכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים