עבור לתוכן

בעיות רציניות עם הTv out וה spdif שהחלו פתאום...

Featured Replies

פורסם

הי חברה!

יש לי 2 בעיות נורא מציקות שממש לאחרונה החלו ואני ממש לא יודע למה הם החלו ואיך להמתודד עם זה ???....הבעיה הראשונה היא עם כרטיס המסך (ati radeon 9800 pro). עד לאחרונה הוא פעל ממש כשורה. בשבוע האחרון אני לא מצליח להוציא תמונה לטלוויזיה לא במצב clone ולא ב extended. ניסיתי הכל אבל הכל!!! החלפתי את כל הכבלים והמחברים למגבר ו/או לטלוויזיה התקנתי את הדריוורים החדשים ביותר, הורדתי רזולוציוה במסך ובטלוויזיה, שיחקתי כם כל אופצייה אפשרית שעות אבל פשוט כלום! האם מישהו נתקל בבעיה מסוג זה מתי שהוא? האם יש דרך לבדוק מה דפוק? הבעיה השנייה (שיכול להיות קשורה כי זה החל גם בשבוע האחרון...) היא שה spdif מתנהג ממש מוזר. אני מצליח לשמוע 'divx Mp3, wav וכו' באופן רגיל דרך המגבר ביציאת spdif , אך לגבי dvd אין שום קול שיוצא החוצה, ניסיתי את כל הקודקים של windvd ,power dvd וכו' ובקולם זה אותו דבר...אין שום קול שיוצא. כאשר אני מגדיר בתוכנות יציאה רגילה ולא דרך spdif אז שומעים רגיל ??? ??? איו לי מושג מה קורה למישב שלי ואשמח מאוד לכל עזרה שאוכל לקבל

תודה מראש לכולם

zeltak

פורסם
  • מחבר

הי שוב

הבעיה לא נפתרה עדין עם ה tv out' לפעמים כל כמה שעות או אחרי אתחול זה עובד ואז מפסיק, האם אף אחד לא נתקל בבעיה כזו?

zeltak

פורסם

נשמע כמו בעיית התחממות של הכרטיס מסך, או ספק חלש מדיי. תבדוק את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים