עבור לתוכן

אנא עיזרו לי להפוך את הDVD למולטי זון

Featured Replies

פורסם

הגDVD הנדון הוא

AOPEN1648 DVD/AMH

מישו יכול לעזור?

פורסם

כדי להפוך את ה DVD למולטיזון צריך לעשות פלאש ל BIOS של הכונן. יש לך ידע איך לעשות את זה?

פורסם
  • מחבר

כן אני מחפש את הקושחה ולא מוצא

פורסם
  • מחבר

משום מה אני לא מוצא איפה זה רשום

תיקון זה R02

פורסם

לא, יותר למטה רשום

This utility allow you to set the drive to RPC-1 mode (region free).

פורסם
  • מחבר

תודה לך אח של אני!

פורסם
  • מחבר

הצילו כל פעם שאני מנסה לעשות עדכון הוא מוציא את זה34.JPG

פורסם

אתה חייב להפעיל את זה מ BOOT DISK או דוס

פורסם

אתה חייב להפעיל את זה מ BOOT DISK או דוס

פורסם

גם לי יש DVD , נראה לי של TOSHIBA, איך אני הופך אותו ל MULTI ZONE?

אם אפשר, צעד אחר צעד.... תודה רבה..

פורסם

טב אז ככה

הרבה אנשים לא יודעים את זה אבל לפני בערך שנתיים חברות כונני ה DVD החלו ליצר כוננים כאשר הביוס שלהם הוא RPC2 זאת אומרת

שהמשתמש יוכל להחליף איזור של הסרט רק 5 פעם בדרך כלל. לא הוגן לצרכן שלא ידע על הבעיה.

את הבעיה הזאת ניתן לפתור ע"י כניסה לאתר www.firmware.fr.st ושם צריך ללכת המחיצת DVD מצד שמואל אז לבחור בDVD-ROM

ואז תעלה רשימה ארוכה של הרבה מאוד דגמים של כוננים. אתה צריך למצוא את הכונן הספציפי שלך זאת אומרת מספר סידורי(זה מאוד חשוב)

אם אתה לא יודע אז כאשר אתה מפעיל את המחשב זה רשום למסך הראשון של הדוס(אתה צריך גם לראות את גרסת הביוס של הכונן שלך כי לא כל הביוסים פרוצים) אם הביוס שלך לא פרוץ (כלומר אתה לא מוצא CRACK לביוס שלך אתה צריך להוריד את הביוס שיש לו CRACK) . ואז אתה מוריד את הCRACK עצמו. תקרא טוב טוב את התיאור של אופן ההתקנה. קודם אתה מתקין את גרסת הביוס החדשה(זה של חברת הכונן עצמה) ואז עם הכל עבר חלק את מריץ את הCRACK. ואז זהו זה הרעיון הכללי הכונן שלך כעט RPC1 ואז פשוט תוריד תוכנה שמשנה את האיזור בתוכנת הצפיה אני ממליץ על DVD Genie. רק תזכור זה על אחריותך. את הכונן שלי פרצתי ככה ותאמין לי ששברתי את הראש הרבה זמן. אה כן דבר אחרון אם אתה לא מוצא CRACK לדגם שלך כל הזין אחי כי אם אין אותו שם אין השום מקום אחר. אה כן אם אתה רוצה לראות אם הכונן שלך הוא RPC1 או RPC2 אתה עושה את זה בעזרת תוכנה בשם DRIVEINFO אתה מוצא אותה באתר האמרתי.אז בהצלחה

פורסם

גבר עשיתי את ההוראות שלך

והעידכון של הביוס בדוס אצלי

פשוט משחרר לי עוד 5 החלפות

כלומר כל 5 פעמים אני צריך שוב לעשות את זה

איך אני מסדר את זה לקבוע ???

פורסם

יכול להיות שהתוכנה של ההקרנה פשוט ננעלת אחרי 5 פעמים?

או שזה עדיין הכונן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים