עבור לתוכן

עזרה עם רשת ביתית וemule

Featured Replies

פורסם

טוב יש לי בעייה יש לי שתי מחשבים שאחד מהם מחובר לאינטרנט באמצעות מודם usb והם מחוברים בינהם באמצעות כרטיס רשת

עכשיו כשרק מחשב אחד מחובר לאינטרנט והרשת הביתית לא מוגדרת יש לי high id והאיטרנט טס בכל האתרים אבל כשהם מחוברים אני אמנם יכול לגלוש בשניהם אבל חלק מהאתרים עולים לאט (לא ממש נורא) אבל הemule לא מתפקד ונותן לי low id

בשניי המחשבים יש לי win98se

עכשיו איך לשנות את הגדרות הרשת הביתית כך שהמחשבים יעבדו כמו שצריך.

בתודה מראש urich

פורסם

האימיול נמצא על המחשב האורח?

בעיית איטיות כמו שאתה מתאר נגרמת בד"כ ע"י וירוסים באחד המחשבים, שמכביד על החיבור

פורסם
  • מחבר

לא התוכנה עובדת לא טוב על שתי המחשבים גם המארח וגם האורח כשהם מחוברים ברשת אבל כשהם בנפרד אז הם מתפקדים עשר

פורסם

תנסה לקבוע פורטים שונים לכל אחד, אתה גם תצטרך להעביר את הפורטים למחשב האורח אם אתה רוצה להפעיל בו אימיול

חוץ מזה, אימיול זה תוכנה שמאוד מכבידה על החיבור, ולהפעיל אותה פעמיים זה עוד יותר עומס, אז זה גם לא עוזר לבעיית המהירות שלך

פורסם
  • מחבר

1.אז איך מגדיריםאת הפורטים?

2. אנמי לא משתמש בתוכנה בשני המחשבים אלארק באחד מהם אין טעם בשתיים אחרי הכל

פורסם

איפה שנמצא החלון שבו מפעילים את הICS, יש כפתור settings, כנס שם ותוסיף בservices את הפורטים שאתה צריך

פורסם
  • מחבר

מה מה מה מה מההה

פורסם

משום מה התגובה שלך לא הייתה ברורה במיוחד, אתה מוכן לתת תגובה יותר רצינית?

פורסם
  • מחבר

אני קצת חלש עם הרשתות אז איפה משנים את הics

קצת הסברים מה ואיך יעזרו

פורסם

תסתכל במדריך לשיתוף אינטרנט (סטיקי כאן בפורום), איפה שמוסבר על הפעלת השיתוף (תמונה שנייה), יש במסך של הפעלת השיתוף כפתור settings, אליו התכוונתי. אתה הולך לservices ומוסיף שם רשומה, אתה צריך לתת שם של הרשומה, מספר פורט שאתה רוצה להעביר, tcp/udp וIP של המחשב אליו הפורט יעבור

כמובן שכל זה צריך להתבצע במחשב השרת

פורסם
  • מחבר

אבל יש לי win98

פורסם

אין לי win98, וכבר שנים שלא נגעתי במחשב עם המערכת הזו, תן צילומי מסך מאיפה שאתה משתף את האינטרנט

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אולי יש מישהו שיותר חזק בנושא ויכול לעזור לי כי אני ממש לא מסתדר וחוץ מה שגם כשהמחשב מחובר בזהות גבוהה ההורדות לא ממש זזות

בכלל לא להיות מדויק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים