פורסם 2002 ביוני 323 שנים שלום לכלולם... יש לי בעיה קטנה עם העכבר שלי ... העכבר הוא מדגם אינטלי מאוס אקספלורר של מיקרוסופט. inteli mouse explorer - microsoft. . יש לו שני לחצנים בצידו השמאלי ובעזרתם ניתן לבצע כל מיני פעולות ע"י תיכנות. באחד מן הימים האחרונים הכפתורים הללו (2 הצדדיים) והם בלבד ( האחרים עובדים כמו שעון) , הפסיקו לעבוד לי , והם חוזרים לפעולה רק בתנאי שלאחר כל איתחול של המחשבי אני הולך ל- control panel -> mouse -> ושם אני בוחר מחדש את ההגדרות , עושה או קיי וזה מתחיל לעבוד לי. הבעיה מתרחשת בכל החלונות לא רק באקספלורר. אולי למישהו יש מושג ************************************** 866 , win xp , asus v7700 , 512 ram ,
פורסם 2002 ביוני 423 שנים התקנת את התוכנה שלו - INTELLI POINT ?היא צריכה לעלות עם המחשב במקרה ואתה לא משתמש במילניום או XP.
פורסם 2002 ביוני 423 שנים מחבר התקנתי את התוכנה... כנראה באיזשהו שלב היא נמחקה לי מהמחשב או שאני ברוב טיפשותי מחקתי אותה... כעת הכל תקין , עד לתקלה הבאה. המון תודה ;D 8) 8) ??? : :-X :-[ :-/ :-* :'( :smoke: :nono: :saint: :AR15: :asthanos: :bash:
פורסם 2002 ביוני 423 שנים אני רואה עכשיו שאתה כן משתמש ב XP, אז עדיין נשארה התעלומה של למה זה קרה בכלל ??? ??? ??? ??? אני בטוח שלביל יש הסבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.