עבור לתוכן

אני היחידי שיש לו בעיות איטיות מחרידות עם אינטרנט זהב בכבלים?

Featured Replies

פורסם

כבר שבוע שלם אני חש איטיות ממש כבדה בחבילת האינטרנט שלי:

ספק: אינטרנט זהב. תשתית: כבלים. חבילה: 1.5MB DOWN/16KB UP

עשיתי בדיקת מהירות באתר של זהב, ושם ראיתי שאני מוריד על 73KB ואפילו פחות מזה, במקום על 187KB.

וזה בכלל מהאתר של הספק, כך שמקור הבדיקה הוא בטוח לגמרי.

אז התקשרתי לאינטרנט זהב אתמול ב7 בערב והם אמרו לי שיש לספק שלהם כרגע תקלה עם הכבלים, ובגלל זה כל המשתמשים מקבלים איטיות כמו שלי. אבל זה מאוד מוזר שאני לא רואה אף אחד בשום אתר ישראלי שאני בו שמתלונן על האיטיות הזאת (בתנאי שהוא מחובר בכבלים ואינטרנט זהב כמובן).

אז בעצם אני שואל פה את כל מי שמחוברים לכבלים דרך אינטרנט זהב, חשתם איזה שהיא איטיות ענקית בגלישה/הורדה/העלאה וכו'?

פורסם

כל הסופשבוע היה להם בעיות, גם לי היה (מן הסתם לכולם). אם קיבלת 75 אז תגיד תודה, כי אני לא הצלחתי בכלל להעלות אתרים...

פורסם

לי יש בעיות איטיות בADSL של אינטרנט זהב.

פורסם
  • מחבר

כן, כבר שבוע שלם אני מרגיש באאיטיות הזאת. משחקים ברשת בכלל לא יכולתי לשחק.

איזה מין ספק דפוק זה שמרשה לעצמו שתהיה לו כזאת תקלה במשך שבוע!!!!!!! שלם ומי יודע גם עד מתי היא תימשך.

אינטרנט זהב זה חרא של ספקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

מה הקשר הספק שלך? אני בכבלים עם בזק בינלאומי וגם אצלי יש איטיות נוראית, זה אצל כולם ככה כנראה, בעייה ממש קשה, וזה נמאס כבר שלפחות פעם פעמיים בחודש יש את התקלות המעיקות האלה, אני מצפה שתהיה לי תמורה מלאה ל-100 שקל שאני משלם לכבלים וכל פעם יש להם תקלות.

פורסם

אה, אני לצערי גם סובל מבעיות רבות ומגווונות עם חיבור האינטרנט שלי , אם זה איטיות מחרידה , חוסר היתחברות או היתנתקויות רבות , הבעיות לא פוסקות .

מחשבות על החלפת ספק בעתיד עולות לראשי ... (כרגע עם אינטרנט זהב )

פורסם
  • מחבר

מה הקשר הספק שלך?

כי כשיצרתי קשר עם הספק, אז הם אמרו לי שקיימת אצלהם בעיה בין הכבלים לביניהם. אז שיערתי שהבעיה הזאת ספציפית רק לספק שלי.

וגם בלי התקלה הזאת, אינטרנט זהב הם על הפנים, אני לקוח שלהם כבר מימי ה-56K ואני רק סובל. אבל כמו מפגר נופל בפח אצלם, מצליחים לשכנע אותי להישאר עם כל מיני מבצעים.

פורסם

כי כשיצרתי קשר עם הספק, אז הם אמרו לי שקיימת אצלהם בעיה בין הכבלים לביניהם. אז שיערתי שהבעיה הזאת ספציפית רק לספק שלי.

וגם בלי התקלה הזאת, אינטרנט זהב הם על הפנים, אני לקוח שלהם כבר מימי ה-56K ואני רק סובל. אבל כמו מפגר נופל בפח אצלם, מצליחים לשכנע אותי להישאר עם כל מיני מבצעים.

::)

זה לא קשור מי ספק האינטרנט שלכם. שרות האינטרנט בארץ, לוקה בחסר, נקודה.

פורסם

סליחה? לי יש ADSL של נטוויז'ן, ועד היום פרט לפעמיים, לא היה לי שום תקלה. הפעמיים האלה היו בזמן MAINTENENCE לסרברים או משו, התקשרתי אליהם והבעיה תוקנה אצלהם בספק תוך חצי שעה.

בהחלט לא שבוע.. גם לחבר שלי יש אינטרנט "זהב" שכשהיה לו בכבלים, היה נתקע לו.

ועכשיו הוא החליף לאינטרנט ערבי בADSL ועדיין יש לו בעיות עם החרא הזה..

פורסם
  • מחבר

ועכשיו הוא החליף לאינטרנט ערבי בADSL ועדיין יש לו בעיות עם החרא הזה..

מה ??? ??? ???

מה זה אינטרנט ערבי?

פורסם

ETB - לא קיימת כרגע באינטרנט זהב בעיית איטיות קולקטיבית ללקוחות ADSL. אם יש בעיה היא אינדיבידואלית (כמו רוב בעיות ה-ADSL) - תתקשר שיבצעו איתך בדיקות.

לגבי הורדה מהספק - לא תמיד האתרים של הספקיות נותנים לכם רוחב פס מלא להורדה. הכי טוב לבדוק מאתרים עם רוחב פס עצום כמו apple.com. הורדות מספק התשתית הן עניין אחר - בזק והוט (וגם כבלתק אם אני לא טועה) הכינו מערכות שנועדו במיוחד לבדיקות מהירות.

ובכללי - אתמול היו בעיות בקו בין א"ז ובין הוט, כתוצאה מכך בוצעו היום עבודות שיפור ושידרוג בקו. כשמבצעים עבודות שכאלה, חלק מהנתבים והשרתים יורדים לפרקי זמן שונים, ולכן חלות תקלות כמו איטיות וניתוקים. אכן מועקה גדולה, חבל שרוב העבודות היזומות על התשתיות של הוט נעשות בשעות השימוש של רוב האנשים (בזק עושים בד"כ בלילה).

לא קיימת תקלת איטיות שנמשכת שבוע אצל אף ספק, אם יש בעיה של איטיות - שוב, להתקשר ולפתור אותה. אני לא חושב שיש ספק שמרשה לעצמו תקלת איטיות כבדה במשך שבוע, ואם כן - להתקשר לשירות לקוחות ולבקש פיצוי - במקרה של תקלה מתמשכת מצד הספק יש מצב שתקבלו משהו.

עוד אמירה כללית - מהמעקב שלי אחר תקלות תשתית ברמה האישית, תקלות תשתית קולקטיביות, אופי ומבנה התשתית, והמצב בשוק (יותר מ-66% מלקוחות הפס הרחב ב-ADSL, פחות מ-33% בכבלים) אני יכול לומר ש-ADSL לוקח בגדול למעט העובדה המצערת שהשירות של בזק יותר גרוע מזה של חברות הכבלים.

ההודעה היא לא תגובה רשמית של הוט או של אינטרנט זהב או של שום גורם אחר, היא פשוט מידע דיי מבוסס.

פורסם
חבל שרוב העבודות היזומות על התשתיות של הוט נעשות בשעות השימוש של רוב האנשים (בזק עושים בד"כ בלילה).

בדר"כ זה בלילה, בין 1-6 בערך.

מידע מבוסס מהתמיכה של HOT חח :bash:

פורסם
  • מחבר

זה מאוד מוזר שאתה אומר שהתקלה נמשכה רק יום אחד, כי אצלי היא הייתה באמת שבוע שלם. אותה התקלה:

הורדה מאוד נמוכה והעלאה מאוד נמוכה.

והתקשרתי אל התמיכה של א"ז ואמרתי להם שכבר שבוע שלם יש לי את התקלה הזאת, והם אמרו שקיימת תקלה בינים לבין הכבלים. הם צריכים לתת לי פיצוי על זה? כי במשך שבוע שלם לא קיבלתי את החבילה ששילמתי עליה.

מה אני אמור להגיד להם?

ד"א: זה בטוח ב-100% שבמשך השבוע הזה לא היה שום ווירוס/תוכנת ריגול וכו' במחשב.

בדקתי את המחשב עם 4 תוכנות ווירוס שונות לבדיקת ווירוסים, ותוכנות ריגול עם שלוש התוכנות הכי טובות בדקתי ועם שתי תוכנות בדקתי אם יש טרויאנים. אז המחשב היה נקי ב-100%. אפילו התקנתי אותו מחדש באמצע השבוע, כי חשבתי בהתחלה התקלה היא בעתצמה במחשב, חשבתי שמשהו נהרס בהגדרות של ווינדאוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים